Sandwichbrød med nødde-smøreost, syltede rødløg og kylling

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Sandwichbrød med nødde-smøreost, syltede rødløg og kylling

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 10 skiver Den Grønne Slagter Kylling Klassisk
  • 2 avocado
  • 2 sandwichbrød
Syltede rødløg
  • ½ dl æbleeddike
  • ½ dl sukker
  • 1 stort rødløg i tynde både (ca. 100 g)
  • 1 spsk. citronsaft
Krydret nødde-smøreost
  • 25 g hasselnødder
  • 100 g pikant smøreost
  • 1 spsk. citronskal
  • ½ tsk. salt
  • 1 spsk. knust rosenpeber
Pynt
  • Friske basilikumblade
Print opskrift

Her finder du en nem opskrift på en lækker sandwich med nødde-smøreost, syltede rødløg og den klassiske kylling fra Den Grønne Slagter. Du kan evt. bruge opskriften på vores sandwichbrød til denne sandwich.

 


Sådan tilbereder du retten

Syltede rødløg:

Bring sukker og eddike i kog i en gryde. Tilsæt løget og lad det koge i 2-3 min.

Tag det op og kom det i et glas. Kog lagen ind ved kraftig varme og uden låg i ca. 2 min.

Hæld citronsaft og lage over løgene. Opbevar de syltede løg, tildækket i køleskabet.

 

Krydret nødde-smøreost:

Hak hasselnødderne meget fint, evt. på en minihakker. Rist dem gyldne på en tør pande ved jævn varme i ca. 5 min.

Lad dem køle let af og vend dem sammen med flødeost, citron, salt og rosenpeber.

 

Servering:

Flæk avocadoerne på langs og fjern stenen, skrab "kødet" ud med en ske og skær det i skiver.

Smør sandwichbrødet med smøreosten, fordel Den Grønne Slagter Kylling Klassisk, avocado og syltet løg på brødet, pynt med basilikum og servér.

 


Tips

Du kan evt. bruge opskriften på vores sandwichbrød til denne sandwich.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.