
Schnitzel burger med pesto, avocado og salat
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pakke Veggie Schnitzel
- 2 burgerboller
- 2 spsk. pesto
- 1 avocado
- 2 håndfulde feldsalat
Sådan tilbereder du retten
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Placér veggie schnitzel på en bageplade med bagepapir, og sæt dem i ovnen i 10 minutter, til de er sprøde og let gyldne.
- Lun burgerbollerne 2 minutter i ovnen.
- Flæk burgerbollerne, og smør med pesto.
- Fyld burgers med veggie schnitzel, skiver af avocado og feldsalat.
Appetit på mere? Se flere lidt grønnere opskrifter
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.