Schnitzel burger med pesto, avocado og salat
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pakke veggie schnitzler
- 2 burgerboller
- 2 spsk. pesto
- 1 avocado
- 2 håndfulde feldsalat
Sådan tilbereder du retten
- Tænd ovnen på 200 grader.
- Placér veggie schnitzlerne på en bageplade med bagepapir, og sæt dem i ovnen i 10 minutter, til de er sprøde og let gyldne.
- Lun burgerbollerne 2 minutter i ovnen.
- Flæk burgerbollerne, og smør med pesto.
- Fyld burgerne med veggie schnitzler, skiver af avocado og feldsalat.
Næringsindhold i opskriften |
||
Næringsindhold pr. 100 g | Næringsindhold pr. person i opskriften | |
Total antal gram | 100 | 293 |
Energi (kcal) | 223 | 655 |
Energi (kJ) | 935 | 2742 |
Fedt (g) | 12.2 | 36 |
- heraf mættede fedtsyrer (g) | 1.5 | 4.4 |
Kulhydrater (g) | 20 | 59 |
- heraf sukkerarter (g) | 2.7 | 8 |
Kostfibre (g) | 2.2 | 6.4 |
Protein (g) | 8 | 25 |
Salt (g) | 0.9 | 2.6 |
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme | ||
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) | ||
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten |
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.