Schnitzel burger med pesto, avocado og salat

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Schnitzel burger med pesto, avocado og salat

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Veggie Schnitzel
  • 2 burgerboller
  • 2 spsk. pesto
  • 1 avocado
  • 2 håndfulde feldsalat
Print opskrift

Lav en hurtig, lækker og plantebaseret burger med Den Grønne Slagters Veggie Schnitzel.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Tænd ovnen på 200 grader.
  2. Placér veggie schnitzel på en bageplade med bagepapir, og sæt dem i ovnen i 10 minutter, til de er sprøde og let gyldne.
  3. Lun burgerbollerne 2 minutter i ovnen.
  4. Flæk burgerbollerne, og smør med pesto.
  5. Fyld burgers med veggie schnitzel, skiver af avocado og feldsalat.

 

Emma Martiny portræt

Opskriften er udviklet af Emma Martiny

Prøv også den nemme opskrift på Emmas Chili sin carne med Veggie Fars.

Find opskriften her

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱