Rullepølse-madmed fennikelsalat og svesker

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rullepølse-madmed fennikelsalat og svesker

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver Groft rugbrød
  • 8 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
  • 1 Fennikel
  • 6 Svesker
  • 1 tsk. Olivenolie
  • 1 tsk. Citronsaft
  • Bordsalt
  • Peber
Print opskrift

Rugbrødsmad med rullepølse, fennikelsalat og svesker er en skøn kombination af smage. Dertil er maden ekstra sund. Du kan nemlig spise 7 skiver Rullepølse fra Den Grønne Slagter for at komme i nærheden af fedtindholdet i den traditionelle rullepølse. 

 


Sådan tilbereder du retten

FENNIKELSALAT

1. Snit fennikel helt fint. Brug gerne et mandolinjern.

2. Skær sveskerne i små tern.

3. Vend sammen med olivenolie og citronsaft.

4. Smag til med salt og friskkværnet peber og pynt med dild eller de små, grønne skud fra fenniklens top.

 

SERVERING

1. Anret rullepølse på rugbrød og servér fennikelsalat og svesker til. 


Tips

Hvis du skal have den med i madpakken så pak salaten i en lille bøtte ved siden af maden.

Rullepølse (1)

Rullepølse

Med løg og krydderier

Rullepølse fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Stolte, danske madtraditioner som rullepølsen skal man ikke rokke for meget ved. Så vi har bevaret den gode, krydrede smag, men skåret grundigt ned på fedtet. Faktisk skal du spise 7 skiver Rullepølse fra Den Grønne Slagter for at komme i nærheden af fedtindholdet i den traditionelle rullepølse. Så mon ikke du kan tillade dig en ekstra skive eller to på fredagsmadpakken?

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Grønkålssalat med hamburgerryg, figen og granatæble

Rugbrød med hamburgerryg, æblekompot og friteret persille

Rugbrød med rullepølse og radisesalat

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.