Quinoasalat med kyllingebryst, hummus og granatæblekerner

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Quinoasalat med kyllingebryst, hummus og granatæblekerner

  • 35 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 0,5 dl Quinoa
  • 1 håndfuld Salat
  • 1 dl Ærteskud eller andre spirer
  • 0,5 Granatæble
  • 1 dl Frosne ærter
  • 5 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
  • 2 spsk. Hummus
  • Olivenolie
Print opskrift

Quinoa giver ekstra fylde til salaten og smager skønt sammen med kyllingebryst. Tilsat hummus og granatæblekerner har du en komplet quinoasalat, der sagtens kan udgøre en hovedret. 

 


Fremgangsmåde

Tø ærterne op.

Kog quinoa efter anvisning på pakken og lad dem køle af.

Skyl salat og spirer.

Bank kernerne ud af granatæblet og pil de hvide hinder fra.

Skær 5 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk i halve eller kvarte.

Anret en stor tallerken med hele herligheden sammen med 1-2 spsk. hummus, dryp med olie og drys med lidt salt og friskkværnet peber efter smag.

Sandwich Kyllingebryst (2)

Sandwich Kyllingebryst

Klassisk

Hvem kan ikke spise en lille, lækker skive kyllingebryst, som er så let, at den nemt kunne flyve væk. Vi har krydret skiverne med et lille strejf af hvidløg så de passer perfekt i sandwich, i salater, på brød eller i en wrap.
Det klassiske kyllingebryst fra Den Grønne Slagter indeholder kun 1,5 % fedt og er naturlig rig på protein med hele 21 g pr. 100 g. Naturligvis Nøglehulsmærket og uden fosfat.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Asiatisk to-go salat

med kyllingebryst og sprødt kål

Hamburgerryg

med sprød æbletopping

Sund Bowl ”To Go”

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.