
Quinoasalat med kyllingebryst, hummus og granatæblekerner
- 35 min.
- 1 person
Ingredienser
- 0,5 dl quinoa
- 1 håndfuld salat
- 1 dl ærteskud eller andre spirer
- 0,5 granatæble
- 1 dl frosne ærter
- 5 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
- 2 spsk. hummus
- Olivenolie
Sådan tilbereder du retten
1. Tø ærterne op.
2. Kog quinoa efter anvisning på pakken og lad dem køle af.
3. Skyl salat og spirer.
4. Bank kernerne ud af granatæblet og pil de hvide hinder fra.
5. Skær 5 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk i halve eller kvarte.
SERVERING
1. Anret en stor tallerken med hele herligheden sammen med 1-2 spsk. hummus, dryp med olie og drys med lidt salt og friskkværnet peber efter smag.
Appetit på mere? Se flere lidt grønnere opskrifter
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.