
Quinoasalat med kyllingebryst, hummus og granatæblekerner
- 35 min.
- 1 person
Ingredienser
- 0,5 dl Quinoa
- 1 håndfuld Salat
- 1 dl Ærteskud eller andre spirer
- 0,5 Granatæble
- 1 dl Frosne ærter
- 5 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
- 2 spsk. Hummus
- Olivenolie
Sådan tilbereder du retten
1. Tø ærterne op.
2. Kog quinoa efter anvisning på pakken og lad dem køle af.
3. Skyl salat og spirer.
4. Bank kernerne ud af granatæblet og pil de hvide hinder fra.
5. Skær 5 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk i halve eller kvarte.
SERVERING
1. Anret en stor tallerken med hele herligheden sammen med 1-2 spsk. hummus, dryp med olie og drys med lidt salt og friskkværnet peber efter smag.