Quinoasalat med kyllingebryst, hummus og granatæblekerner

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Quinoasalat med kyllingebryst, hummus og granatæblekerner

  • 35 min.
  • 1 person

Ingredienser

Print opskrift

Quinoa giver ekstra fylde til salaten og smager skønt sammen med kyllingebryst. Tilsat hummus og granatæblekerner har du en komplet quinoasalat, der sagtens kan udgøre en hovedret. 

 


Sådan tilbereder du retten

1. Tø ærterne op.

2. Kog quinoa efter anvisning på pakken og lad dem køle af.

3. Skyl salat og spirer.

4. Bank kernerne ud af granatæblet og pil de hvide hinder fra.

5. Skær 5 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk i halve eller kvarte.

SERVERING

1. Anret en stor tallerken med hele herligheden sammen med 1-2 spsk. hummus, dryp med olie og drys med lidt salt og friskkværnet peber efter smag.

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱