Rugbrød med rullepølse og radisesalat

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med rullepølse og radisesalat

  • 10 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 skive Rugbrød
  • 3 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
  • 1 tsk. Honning
  • 1 tsk. Sennep
  • 1 dl Fintsnittet spidskål
  • 2 spsk. Hakket purløg
  • 1 Radise
Print opskrift

Fremgangsmåde

Rør honning og sennep godt sammen til en marinade. 

Finsnit spidskål og radise, og hak purløg.

Vend kål, radiser og purløg i og lad trække et par minutter.

Læg Den Grønne Slagter Rullepølse på en skive rugbrød og top med radisesalaten.

Rullepølse Den Grønne Slagter

Rullepølse

Med løg og krydderier

Rullepølse fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Stolte, danske madtraditioner som rullepølsen skal man ikke rokke for meget ved. Så vi har bevaret den gode, krydrede smag, men skåret grundigt ned på fedtet. Faktisk skal du spise 7 skiver Rullepølse fra Den Grønne Slagter for at komme i nærheden af fedtindholdet i den traditionelle rullepølse. Så mon ikke du kan tillade dig en ekstra skive eller to på fredagsmadpakken?

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted. Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan. Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.