Rugbrød med rullepølse og radisesalat

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med rullepølse og radisesalat

  • 10 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 skive Rugbrød
  • 3 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
  • 1 tsk. Honning
  • 1 tsk. Sennep
  • 1 dl Fintsnittet spidskål
  • 2 spsk. Hakket purløg
  • 1 Radise
Print opskrift

Rudbrødsmadder behøver ikke være kedelige. Her har vi sammensat en mad med vores magre rullepølse og toppet den med en radisesalat. 

 


Sådan tilbereder du retten

RADISESALAT

1. Rør honning og sennep godt sammen til en marinade. 

2. Finsnit spidskål og radise, og hak purløg.

3. Vend kål, radiser og purløg i og lad trække et par minutter.

 

SERVERING

1. Læg Den Grønne Slagter Rullepølse på en skive rugbrød

2. Top med radisesalaten.

Relevante produkter fra Den Grønne Slagter

Produkter / Pålæg, Skiveskåret
Rullepølse

70 g

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Kyllingebryst med tomatsalat og speltkerner

Tortillapizza

med kyllingebryst og grønkål

Sandwichbrød med nødde-smøreost, syltede rødløg og kylling

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.