Ristet rugbrød med scrambled eggs og Jægerpølse

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Ristet rugbrød med scrambled eggs og Jægerpølse

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 skiver groft rugbrød
  • Smør
  • 6-8 skiver Den Grønne Slagter Jægerpølse 30% grønt
  • 4 æg
  • ½ dl vand
  • 6-8 stk asparges broccoli, let blancheret
  • En god håndfuld spinat, skyllet
  • Olivenolie
  • 40 g parmesanflager
  • Spire eller karse til pynt
  • Salt og peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Smør rugbrødet med smør og rist skiverne på en varm pande.
Læg rugbrødet på tallerkner og top med skiverne af Jægerpølse.
Pisk æggene sammen med vandet og smag til med salt og peber.
Kom lidt olivenolie på en pande og varm den ved medium varme
Scrambled æggene på panden og fordel dem på Jægerpølsen.
Sautere spinaten på den stadig varme pande med lidt smør.
Top æggene med skiftevis asparges broccoli og spinat.
Pynt til sidst med parmesanflager, spire og et drys peber.

Jægerpølse

Jægerpølse 30% grøntsager

Med 30% grøntsager

Vores nye Jægerpølse er magert grisekød tilsat 30% persillerod, pastinak, fennikel og sød kartoffel. For at give et ekstra pift har vi smagt til med hvidløg og purløg. Vi håber det giver dig lyst til at spise sundt - velbekomme!

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted. Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan. Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.