
Grovboller med kyllingebryst, hytteost og purløg
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 stk. grovboller
- 6 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst
- 2 spsk. pesto
- 6 spsk. hytteost
- 2 spsk. purløg, fintsnittet
- 1 gulerod, skrællet og snittet i tynde strimler
- 1 god håndfuld ærtespirer
Sådan tilbereder du retten
- Skær grovbollerne i gennem og smør alle 4 halve med pesto.
- Top underbollerne med foldede skiver af kyllingebryst og efterfølgende med hytteost, purløg, gulerodsbånd og ærtespirer.
- Luk til sidst med overbollerne og server.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.