
Rugbrød med baconpostej, sprøde skiver af kalkunbacon, syltet agurkHertil friske ruller af hjertesalat med grønt
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 skiver rugbrød
- 80 g Den Grønne Slagter Bacon Leverpostej
- 4 skiver Den Grønne Slagter Kalkunbacon
- ½ agurk uden skræl og kerner skåret i halve måner
- ½ tsk. groft salt
- ½ dl lagereddike
- ½ dl sukker
- 1 laurbærblad
- 4 blade af hjertesalat
- 2 gulerødder i stænger
- ½ gul peberfrugt i strimler
- 4 stykker grønne asparges
- 2 radiser i mindre stykker
- friske ærter fra bælg
- Skovsyre og blomster fra skovsyre
- Kværnet Rosa peber
Sådan tilbereder du retten
Syltet agurk:
1. Bland lagereddike og sukker sammen med et laurbærblad.
2. Rør indimellem til sukkeret er opløst.
3. Klargør agurk, drys den med lidt groft salt i en sigte og lad det trække i 10 min.
4. Skyl saltet af og lad det afdryppe i sigte.
5. Kom agurkemåner i lagen og lad det trække så længe som muligt.
KALKUNBACON
1. Kom kalkunbacon på bageplade med bagepapir.
2. Steg i ovn ved 200 °C i 10 -12 min. til det er sprødt.
3. Kom det på et stykke køkkenrulle.
RUGBRØD MED BACONPOSTEJ
1. Anret 2 stykker rugbrød med baconpostej, syltet agurk og stykker af kalkun bacon.
2. Pynt med skovsyre og kværnet rosa peber.
3. Servér små både af hjertesalat med grøntsags stænger til.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.