Rugbrød med baconpostej, sprøde skiver af kalkunbacon, syltet agurkHertil friske ruller af hjertesalat med grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med baconpostej, sprøde skiver af kalkunbacon, syltet agurkHertil friske ruller af hjertesalat med grønt

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

SYLTET AGURK
  • ½ agurk uden skræl og kerner skåret i halve måner
  • ½ tsk. groft salt
  • ½ dl lagereddike
  • ½ dl sukker
  • 1 laurbærblad
RULLER AF HJERTESALAT
  • 4 blade af hjertesalat
  • 2 gulerødder i stænger
  • ½ gul peberfrugt i strimler
  • 4 stykker grønne asparges
  • 2 radiser i mindre stykker
  • friske ærter fra bælg
PYNT
  • Skovsyre og blomster fra skovsyre
  • Kværnet Rosa peber
Print opskrift

Pift din rugbrødsmad op med vores smagfulde baconpostej. Top den med sprøde skiver af kalkunbacon og syltet agurk. Servér en sprød salat til af hjertesalat. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Syltet agurker

  1. Bland lagereddike og sukker sammen med et laurbærblad.
  2. Rør indimellem til sukkeret er opløst.
  3. Klargør agurk, drys den med lidt groft salt i en sigte og lad det trække i 10 min.
  4. Skyl saltet af og lad det afdryppe i sigte.
  5. Kom agurkemåner i lagen og lad det trække så længe som muligt.

Kalkunbacon

  1. Kom kalkunbacon på bageplade med bagepapir.
  2. Steg i ovn ved 200 °C i 10 -12 min. til det er sprødt.
  3. Kom det på et stykke køkkenrulle.

Servering

  1. Anret 2 stykker rugbrød med baconpostej, syltet agurk og stykker af kalkun bacon.
  2. Pynt med skovsyre og kværnet rosa peber.
  3. Servér små både af hjertesalat med grøntsags stænger til.

 


Tips

Sådan tilberedes kalkunbacon til perfektion

Vidste du, at kalkunbacon også kan tilberedes i airfryer og på panden? Uanset hvilken tilberedning du ønsker, kan du finde inspiration og smagfulde opskrifter i vores guide.

Læs vores stegeguide til kalkunbacon

Næringsindhold i opskriften

  Næringsindhold pr. 100 g Næringsindhold pr. person i opskriften
Total antal gram 100 338
Energi (kcal) 91 309
Energi (kJ) 382 1292
Fedt (g) 1.6 5
- heraf mættede fedtsyrer (g) 0.5 1.7
Kulhydrater (g) 17 56
- heraf sukkerarter (g) 7.4 25
Kostfibre (g) 1.6 5.5
Protein (g) 4 12
Salt (g) 0.9 3.0
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) 
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱