Rugbrød med baconpostej, sprøde skiver af kalkunbacon, syltet agurkHertil friske ruller af hjertesalat med grønt

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med baconpostej, sprøde skiver af kalkunbacon, syltet agurkHertil friske ruller af hjertesalat med grønt

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

SYLTET AGURK
  • ½ agurk uden skræl og kerner skåret i halve måner
  • ½ tsk. groft salt
  • ½ dl lagereddike
  • ½ dl sukker
  • 1 laurbærblad
RULLER AF HJERTESALAT
  • 4 blade af hjertesalat
  • 2 gulerødder i stænger
  • ½ gul peberfrugt i strimler
  • 4 stykker grønne asparges
  • 2 radiser i mindre stykker
  • friske ærter fra bælg
PYNT
  • Skovsyre og blomster fra skovsyre
  • Kværnet Rosa peber
Print opskrift

Pift din rugbrødsmad op med vores smagfulde baconpostej. Top den med sprøde skiver af kalkunbacon og syltet agurk. Servér en sprød salat til af hjertesalat. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Syltet agurk:

1. Bland lagereddike og sukker sammen med et laurbærblad.

2. Rør indimellem til sukkeret er opløst.

3. Klargør agurk, drys den med lidt groft salt i en sigte og lad det trække i 10 min.

4. Skyl saltet af og lad det afdryppe i sigte.

5. Kom agurkemåner i lagen og lad det trække så længe som muligt.

KALKUNBACON

1. Kom kalkunbacon på bageplade med bagepapir.

2. Steg i ovn ved 200 °C i 10 -12 min. til det er sprødt.

3. Kom det på et stykke køkkenrulle.

RUGBRØD MED BACONPOSTEJ

1. Anret 2 stykker rugbrød med baconpostej, syltet agurk og stykker af kalkun bacon.

2. Pynt med skovsyre og kværnet rosa peber.

3. Servér små både af hjertesalat med grøntsags stænger til.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.