
Rugbrød med baconpostej, sprøde skiver af kalkunbacon, syltet agurkHertil friske ruller af hjertesalat med grønt
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 skiver rugbrød
- 80 g Den Grønne Slagter bacon postej
- 4 skiver Stegt Den Grønne Slagter kalkunbacon
- ½ agurk uden skræl og kerner skåret i halve måner
- ½ tsk. groft salt
- ½ dl lagereddike
- ½ dl sukker
- 1 laurbærblad
- 4 blade af hjertesalat
- 2 gulerødder i stænger
- ½ gul peberfrugt i strimler
- 4 stykker grønne asparges
- 2 radiser i mindre stykker
- friske ærter fra bælg
- Skovsyre og blomster fra skovsyre
- Kværnet Rosa peber
Sådan tilbereder du retten
Syltet agurk:
1. Bland lagereddike og sukker sammen med et laurbærblad.
2. Rør indimellem til sukkeret er opløst.
3. Klargør agurk, drys den med lidt groft salt i en sigte og lad det trække i 10 min.
4. Skyl saltet af og lad det afdryppe i sigte.
5. Kom agurkemåner i lagen og lad det trække så længe som muligt.
KALKUNBACON
1. Kom kalkunbacon på bageplade med bagepapir.
2. Steg i ovn ved 200 °C i 10 -12 min. til det er sprødt.
3. Kom det på et stykke køkkenrulle.
RUGBRØD MED BACONPOSTEJ
1. Anret 2 stykker rugbrød med baconpostej, syltet agurk og stykker af kalkun bacon.
2. Pynt med skovsyre og kværnet rosa peber.
3. Servér små både af hjertesalat med grøntsags stænger til.