
Omelet med grøntsager og kyllingepålæg
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 6 æg
- ½ dl mælk
- 1 pakke Den Grønne Slagter Kyllingebryst
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. friskkværnet sort peber
- 1 håndfuld basilikum
- 1 spsk. smør
- 1 dl revet parmesanost
- 100 g cherrytomater i forskellige farver
- 1 rødløg i tynde skiver
Sådan tilbereder du retten
- Pisk æggene sammen med mælk, salt, sortpeber og hakket basilikum.
- Gem lidt af basilikumbladene til pynt.
- Kom smør i en pande, og lad det smelte. Når smørret bobler, hæld det da ned i æggeblandingen, og rør forsigtigt.
- Hæld parmesan ovenpå, og fordel tomaterne på omeletten.
- Lad omeletten stege, indtil den stadig er lidt cremet i midten.
- Fordel kyllingepålæg oven på omeletten, og servér den med friske rødløg og basilikumblade.
- Drys evt. med friskkværnet sort peber og salt.
- Velbekomme!
Tips
Opskrifter med æg – en rigtig frokost klassiker
Æg er en elsket råvare på frokostbordet, som kan laves på mange forskellige måder. I denne opskrift bruges æg i en luftig omelet med fyld af grøntsager og kyllingepålæg, men æg kan også nydes i æggemuffins eller som en fyldig æggewrap.
Ægget er den stjerneingrediens, der giver dine frokostretter en fantastisk smag og tekstur. Lad dig inspirere af kreative opskrifter, der giver dig et skønt måltid midt på dagen.
Prøv æggemuffins eller æggewraps
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.