Omelet med grøntsager og kyllingepålæg

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Omelet med grøntsager og kyllingepålæg

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 6 æg
  • ½ dl mælk
  • 1 pakke Den Grønne Slagter Kyllingebryst
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. friskkværnet sort peber
  • 1 håndfuld basilikum
  • 1 spsk. smør
  • 1 dl revet parmesanost
  • 100 g cherrytomater i forskellige farver
  • 1 rødløg i tynde skiver
Print opskrift

Nem opskrift på fyldig omelet med grøntsager

Denne lækre opskrift på omelet med grøntsager og kyllingepålæg kombinerer smagen af saftige cherrytomater, sprøde rødløg og skåret kyllingepålæg i en fluffy omelet, der vækker dine smagsløg.

Kombinationen af æg, mælk, frisk basilikum og revet parmesanost giver omeletten en rig smag, mens kyllingepålægget tilføjer en saltet touch. Med en kort tilberedningstid, er denne opskrift på omelet med grøntsager perfekt til en hurtig og velsmagende morgenmad eller frokost til to personer.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Pisk æggene sammen med mælk, salt, sortpeber og hakket basilikum.
  2. Gem lidt af basilikumbladene til pynt.
  3. Kom smør i en pande, og lad det smelte. Når smørret bobler, hæld det da ned i æggeblandingen, og rør forsigtigt.
  4. Hæld parmesan ovenpå, og fordel tomaterne på omeletten.
  5. Lad omeletten stege, indtil den stadig er lidt cremet i midten.
  6. Fordel kyllingepålæg oven på omeletten, og servér den med friske rødløg og basilikumblade.
  7. Drys evt. med friskkværnet sort peber og salt.
  8. Velbekomme!

 


Tips

Opskrifter med æg – en rigtig frokost klassiker

Æg er en elsket råvare på frokostbordet, som kan laves på mange forskellige måder. I denne opskrift bruges æg i en luftig omelet med fyld af grøntsager og kyllingepålæg, men æg kan også nydes i æggemuffins eller som en fyldig æggewrap.

Ægget er den stjerneingrediens, der giver dine frokostretter en fantastisk smag og tekstur. Lad dig inspirere af kreative opskrifter, der giver dig et skønt måltid midt på dagen.

Prøv æggemuffins eller æggewraps

Næringsindhold i opskriften

  Næringsindhold pr. 100 g Næringsindhold pr. person i opskriften
Total antal gram 100 347
Energi (kcal) 124 429
Energi (kJ) 517 1796
Fedt (g) 7,6 26
 - heraf mættede fedtsyrer (g) 3,2 11,1
Kulhydrater (g) 4 13
 -heraf sukkerarter (g) 1,4 5
Kostfibre (g) 0,4 1,4
Protein (g) 10 35
Salt (g) 1,2 4,1
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) 
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱