
Tapas med røget laks og gulerodshummus
- 15 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 100 g gulerodshummus
- 20 g løgspire
- 100 g røget laks, skåret i små tern
- 1 tsk. dild, finthakket
- 1 tsk. citronsaft
- Friskkværnet peber
- Frisk brøndkarse til pynt
Sådan tilbereder du retten
1. Fordel løgspire i 4 små glas
2. Vend laks, dild og citron sammen i en lille skål og smag til med friskkværnet peber
3. Fordel laksen i glassene
4. Top med gulerodshummus og pynt til sidst med friske kviste af brøndkarse
SERVERING
1. Servér med det samme evt. sammen med godt brød.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.