
Æggewrap med kyllingebryst og grønt
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 6-8 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst med chili
- 2 æg
- Olivenolie til stegning
- 1 spsk. hvedemel med top
- 1 gulerod, snittet i julienne
- 80 g rødbede, skåret i julienne
- 2 spsk. ristede solsikkekerner
- 50 ml god olivenolie
- Saften af en halv lime
- 1 tsk. fintrevet ingefær
- Friske kviste af kørvel til servering
- Salt og friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
- Pisk æg og hvedemel sammen i en skål.
- Smag til med salt og peber
- Varm en pande med en smule olivenolie
- Hæld æggemassen i en lille kande og hæld massen på den varme pande så du får et “net” på panden.
- Vend nettet ud på en tallerken.
- Rør olie, lime og ingefær sammen i en lille skål og stil til side.
- Top med skiver af kyllingebryst, julienne af gulerod og rødbede samt ristede solsikkekerner.
- Dryp med dressing og pynt med kviste af frisk kørvel.
- Servér med det samme.
- Velbekomme!
Tips
Giv dine æggewraps ekstra spræl med spinat
Du kan pifte dine æggewraps op ved at tilføje spinat til æggemassen og give dem en frisk, grøn farve. At putte spinat i pandekagedejen eller vaffeldejen er i det hele taget en nem måde at få ekstra grøntsager på, uden at det ændrer på den gode smagsoplevelse.
Tilføj sprødhed med bacon
Hvis du gerne vil have noget ekstra sprødhed i dine wraps, kan du stege noget bacon på panden og fylde det i. Den sprøde og salte bacon spiller godt sammen med det saftige kyllingebryst og de friske grøntsager.
Appetit på mere? Se flere lidt grønnere opskrifter
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.