
Luksus kartoffelmad med sprød bacon
- 20 min.
Ingredienser
- 50 g Den Grønne Slagter Kalkunbacon
- 40 g Den Grønne Slagter Silkeskåret Kylling
- 4 stk. kogte kartoffler skåret i skiver
- 2 stk. skiver rugbrød
- 1 spsk. mayonnaise
- 1 tsk. finhakket purløg
- ½ tsk. friskkværnet sort peber
- 1 tsk. revet citronskal
- 1 spsk. karse
Sådan tilbereder du retten
- Tænd ovnen på 170 grader.
- Fordel skiverne af kalkunbacon på en bageplade, og tilbered dem i ovnen, indtil de er gyldne og sprøde.
- Bland mayonnaise, purløg, revet citronskal og friskkværnet sort peber sammen i en skål.
- Smør rugbrødskiverne med urtemayonnaisen, og kom kartoffelskiverne oven på.
- Tilføj silkeskåret kylling og de sprøde skiver kalkunbacon på kartoffelmadden.
- Pynt madderne af med karse, og servér straks.
- Velbekomme!
Tips
Få bugt med resterne med en kartoffelmad
Du kender sikkert scenariet, hvor der er kogte kartofler til overs efter aftensmaden. Her er kartoffelmadder til morgendagens frokost den perfekte løsning! Gem kartoflerne i køleskabet, og brug dem i opskriften her. Et smart trick er desuden at skære kartoflerne i en æggedeler, så får du lige skiver på din kartoffelmad.
Sådan tryller du med dine rester
Opdag nye opskrifter på rugbrødsmadder og smørrebrød
Rugbrødsmadder behøver langt fra at være kedelige – det er denne opskrift på luksus kartoffelmadder et sandt bevis for. Er du på udkig efter mere inspiration til rugbrød og smørrebrød? Så gå på opdagelse i vores inspirationsunivers, og pift din frokost eller madpakke op.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.