
Croque madamemed hamburgerryg og kalkunbacon
- 20 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 4 skiver clubsandwich brød
- 20 g smør til brødet
- 6 skiver Den Grønne Slagter hamburgerryg
- 4 skiver Den Grønne Slagter kalkunbacon
- 2 æg
- 1 paprika
- ½ tsk. seasalt
- 1 stk. hjertesalat
- 1 lille rødløg i tynde både
- 4 stk. snittet radise
- ½ dl purløg
- 1 tsk. dijon sennep
- 2 tsk. æbleeddike
- Salt og peber
- 4 spsk. oliven olie
Sådan tilbereder du retten
SENNEPSDRESSING
1. Bland alle ingredienserne sammen til en sennepsdressing.
GRØN SALAT
1. Bland ingredienserne til salaten sammen
CROQUE MADAME
1. Smør clubsandwich brødet på begge sider med smør, kom 3 skiver Den Grønne Slagter hamburgerryg i hver, læg sandwichen sammen.
2. Kom en skive cheddar ost på toppen.
3. Læg dem på bageplade med bagepapir.
4. Læg 4 skiver kalkunbacon på fra Den Grønne Slagter.
5. Giv det hele 10-12 min. i ovn ved 200 °C til sandwich og bacon er sprødt og osten er smeltet.
6. Varm en pande op med lidt smør, lav 2 spejlæg, krydr med lidt paprika og salt.
SERVERING
1. Anret 2 tallerkener med en sandwich på hver, pynt med skiver af stegt kalkun bacon, læg et spejlæg på hver sandwich, pynt med salat og lidt sennepsdressing.