Croque madamemed hamburgerryg og kalkunbacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Croque madamemed hamburgerryg og kalkunbacon

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 4 skiver clubsandwich brød
  • 20 g smør til brødet
  • 6 skiver Den Grønne Slagter hamburgerryg
  • 4 skiver Den Grønne Slagter kalkunbacon
TILBEHØR
  • 2 æg
  • 1 paprika
  • ½ tsk. seasalt
LILLE GRØN SALAT
  • 1 stk. hjertesalat
  • 1 lille rødløg i tynde både
  • 4 stk. snittet radise
  • ½ dl purløg
SENNEPSDRESSING
  • 1 tsk. dijon sennep
  • 2 tsk. æbleeddike
  • Salt og peber
  • 4 spsk. oliven olie
Print opskrift

Fremgangsmåde

SENNEPSDRESSING

Bland alle ingredienserne sammen til en sennepsdressing.

 

GRØN SALAT

Bland ingredienserne til salaten sammen

 

CROQUE MADAME

Smør clubsandwich brødet på begge sider med smør, kom 3 skiver Den Grønne Slagter hamburgerryg i hver, læg sandwichen sammen. Kom en skive cheddar ost på toppen. Læg dem på bageplade med bagepapir. Læg 4 skiver kalkunbacon på fra Den Grønne Slagter.

Giv det hele 10-12 min. i ovn ved 200 °C til sandwich og bacon er sprødt og osten er smeltet.

Varm en pande op med lidt smør, lav 2 spejlæg, krydr med lidt paprika og salt.

Anret 2 tallerkener med en sandwich på hver, pynt med skiver af stegt kalkun bacon, læg et spejlæg på hver sandwich, pynt med salat og lidt sennepsdressing.

Hamburgerryg

Hamburgerryg

Røget over bøgeflis

Hamburgerryg fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Til en god hamburgerryg skal du bruge et reelt stykke svinefilet. Hamburgerryg fra Den Grønne Slagter er ingen undtagelse. Vi nøjes ikke med at koge den. Vi røger den, så du får den originale smag. Herefter skærer vi den i passende tynde skiver, så den er klar til både små og store ganer.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Vietnamesiske forårsruller

Clubsandwich

med kyllingebryst og kalkun

Pita med kalkunbryst

syltet grøntsager og haydari

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.