
Proteinsalat med kyllingebryst og chili
- 25 min.
- 1 person
Ingredienser
- 2 spsk. Hummus
- 0,5 dåse Kogte kikærter
- 1 dl Quinoa
- 5 stk. Cherrytomater
- 1 håndfuld Babyspinatblade
- 1 dl Majs
- 5 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Chili
Sådan tilbereder du retten
PROTEINSALAT
1. Kog quinoaen ifølge anvisningen på pakken.
2. Lad dem køle af og bland med majs.
3. Skær Den Grønne Slagter Kyllingebryst Chili i tykke skiver.
4. Kom hummus i bunden af et glas.
5. Læg kikærter ovenpå og derefter quinoa/majs.
6. Herpå lægger du tomater, Den Grønne Slagter Kyllingebryst Chili og spinatblade.
Herved har du de tunge og våde elementer i bundet af glasset og de lette for oven så salaten holder sig lækker og frisk.