Proteinsalat med kyllingebryst og chili

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Proteinsalat med kyllingebryst og chili

  • 25 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 2 spsk. Hummus
  • 0,5 dåse Kogte kikærter
  • 1 dl Quinoa
  • 5 stk. Cherrytomater
  • 1 håndfuld Babyspinatblade
  • 1 dl Majs
  • 5 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Chili
Print opskrift

Fremgangsmåde

Kog quinoaen ifølge anvisningen på pakken. Lad dem køle af og bland med majs.

Skær Den Grønne Slagter Kyllingebryst Chili i tykke skiver.

Kom hummus i bunden af et glas.

Læg kikærter ovenpå og derefter quinoa/majs.

Herpå lægger du tomater, Den Grønne Slagter Kyllingebryst Chili og spinatblade.

Herved har du de tunge og våde elementer i bundet af glasset og de lette for oven så salaten holder sig lækker og frisk.

Sandwich Kyllingebryst (3)

Sandwich Kyllingebryst med chili

Med chili

Hvem kan ikke spise en lille, lækker skive kyllingebryst med chili, som er så let, at den nemt kunne flyve væk. Vi har givet skiverne et lækkert pift af chili så de kan give masser af lækker smag til din sandwich, salat, wrap eller brød.
Kyllingebryst med chili fra Den Grønne Slagter indeholder kun 1,5 % fedt og er samtidig naturlig rig på protein med hele 21 g protein pr. 100 g.