Proteinsalat med kyllingebryst og chili

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Proteinsalat med kyllingebryst og chili

  • 25 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 2 spsk. Hummus
  • 0,5 dåse Kogte kikærter
  • 1 dl Quinoa
  • 5 stk. Cherrytomater
  • 1 håndfuld Babyspinatblade
  • 1 dl Majs
  • 5 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Chili
Print opskrift

Vi har her sammensat en opskrift på en sund proteinsalat med Den Grønne Slagter kyllingsbryst, quinoa, humus og kikærter. 


Sådan tilbereder du retten

PROTEINSALAT

1. Kog quinoaen ifølge anvisningen på pakken.

2. Lad dem køle af og bland med majs.

3. Skær Den Grønne Slagter Kyllingebryst Chili i tykke skiver.

4. Kom hummus i bunden af et glas.

5. Læg kikærter ovenpå og derefter quinoa/majs.

6. Herpå lægger du tomater, Den Grønne Slagter Kyllingebryst Chili og spinatblade.

Herved har du de tunge og våde elementer i bundet af glasset og de lette for oven så salaten holder sig lækker og frisk.

Relevante produkter fra Den Grønne Slagter

Produkter / Pålæg, Skiveskåret
Kyllingebryst

90 g

Produkter / Pålæg, Skiveskåret
Sandwich Kyllingebryst

100 g

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Cous cous salat

med kylling, peber, vandmelon og bønnemos

Pizza med kyllingebryst og gule cherrytomater

Veggie postej på hapsere

med ristede græskarkerner og ærteskud

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.