Fuldkornswrap med hamburgerryg, kalkunbacon og spinat

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Fuldkornswrap med hamburgerryg, kalkunbacon og spinat

  • 30 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 1 pakke Den Grønne Slagter hamburgerryg
  • 80 g Den Grønne Slagter kalkunbacon
  • 2 stk. fuldkornswrap
  • 2 spsk. chili mayo eller alm. mayo
  • 10 g ærteskud
  • 20 g babyspinat
  • 40 g rød peber
Print opskrift

Lav en lækker wrap af fuldkornspandekager og fyld den med hamburgerryg, kalkunbacon og spinat. Den kan både bruges som en nem og lækker frokost eller som en sund aftensmad. 

Velbekomme.

 


Sådan tilbereder du retten

FYLD

Kom kalkun bacon i strimler på et stykke bagepapir og på bageplade. Steg det i ovn ved 200° grader i 10 min. til det er sprødt. Lad det afkøle på et stykke køkkenrulle.

Skær peberfrugt i strimler.

SERVERING

Anret 2 fuldkornswrap, smurt med chili mayo. Fordel skiver af Den Grønne Slagter Hamburgerryg, ærteskud, babyspinat og rød peber i strimler. Top med stegt Den Grønne Slagter Kalkunbacon.

Fold wrappen sammen som en rulle, gerne i et stykke bagepapir. Kom elastik eller bomuldssnor på enderne. Skær wrap rullen over og pak den i madkassen.

 


Tips

Du kan sagtens bruge alle slags wrap.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.