
Fuldkornswrap med hamburgerryg, kalkunbacon og spinat
- 30 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 1 pakke Den Grønne Slagter hamburgerryg
- 80 g Den Grønne Slagter kalkunbacon
- 2 stk. fuldkornswrap
- 2 spsk. chili mayo eller alm. mayo
- 10 g ærteskud
- 20 g babyspinat
- 40 g rød peber
Sådan tilbereder du retten
FYLD
Kom kalkun bacon i strimler på et stykke bagepapir og på bageplade. Steg det i ovn ved 200° grader i 10 min. til det er sprødt. Lad det afkøle på et stykke køkkenrulle.
Skær peberfrugt i strimler.
SERVERING
Anret 2 fuldkornswrap, smurt med chili mayo. Fordel skiver af Den Grønne Slagter Hamburgerryg, ærteskud, babyspinat og rød peber i strimler. Top med stegt Den Grønne Slagter Kalkunbacon.
Fold wrappen sammen som en rulle, gerne i et stykke bagepapir. Kom elastik eller bomuldssnor på enderne. Skær wrap rullen over og pak den i madkassen.
Tips
Du kan sagtens bruge alle slags wrap.