Wrap med kylling, syltede svampe og rød spidskål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Wrap med kylling, syltede svampe og rød spidskål

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

En frisk spinatwrap med Den Grønne Slagter Kyllingebryst med et let strejf af chili, syltede svampe samt rød spidskål.

 


Sådan tilbereder du retten

Snit rød spidskål i tynde strimler.

Dræn de syltede svampe.

Servering:

Placér 2 wrap på køkkenbordet. Smør med friskost. Krydr med salt og kværnet peber.

Fordel rød spidskål på og fordel Den Grønne Slagter Kyllingebryst med chili på hver wrap i midten.

Top med syltede svampe. Anret som åben eller lukket wrap.

 


Tips

Gør din wrap klar til madpakken: Fold enderne ind og rul hver wrap i et stykke bagepapir. Kom bomuldsnor på begge ender og skær et snit.

Eller anret på tallerken med lidt ekstra grønt til.

 

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱