Wrap med kylling, syltede svampe og rød spidskål

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Wrap med kylling, syltede svampe og rød spidskål

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 1 pk. Den Grønne Slagter Sandwich Kyllingebryst med chili
  • 2 stk. wrap
  • 50 g friskost
  • Salt og kværnet peber
  • 60 g syltede svampe
  • 50 g rød spidskål
Print opskrift

En frisk spinatwrap med Den Grønne Slagter Sandwich Kylling med et let strejf af chili, syltede svampe samt rød spidskål.

 


Sådan tilbereder du retten

Snit rød spidskål i tynde strimler.

Dræn de syltede svampe.

 

Servering:

Placér 2 wrap på køkkenbordet. Smør med friskost. Krydr med salt og kværnet peber.

Fordel rød spidskål på og fordel Den Grønne Slagter Sandwich Kyllingebryst på hver wrap i midten.

Top med syltede svampe. Anret som åben eller lukket wrap.

 


Tips

Gør din wrap klar til madpakken: Fold enderne ind og rul hver wrap i et stykke bagepapir. Kom bomuldsnor på begge ender og skær et snit.

Eller anret på tallerken med lidt ekstra grønt til.

 

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.