Rugbrødssandwichbolle med Hamburgerryg og tzatikimed spidskål og rødbedespirer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødssandwichbolle med Hamburgerryg og tzatikimed spidskål og rødbedespirer

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Tzatiki
  • 2 dl græsk yoghurt 2%
  • 1 fed hvidløg
  • 75 g spidskål
  • ½ dl hakket dild
  • ¼ agurk
  • Salt
  • Kværnet peber
Print opskrift

Lav en lækker madpakke af en rugbrødssandwich med hamburgerryg fra Den Grønne Slagter, tzatiki med spidskål og rødbedespirer.

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Tzatiki:

Bland græsk yoghurt med knust hvidløg. Snit spidskål fint og vend det i yoghurten.

Hak dild og vend det i yoghurten. Riv agurken groft og knug den fri for væde. Vend det i blandingen, krydr med salt og kværnet peber.

Servering:

Flæk 2 rugbrødssandwich boller, fordel tzatiki på begge sider.

Placér 3 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg og top med rødbedespirer og salatblad.

 

Disse produkter kan du bruge i opskriften

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱