Rugbrødssandwichbolle med Hamburgerryg og tzatikimed spidskål og rødbedespirer
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 6 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
- 2 stk. rugbrødsbolle til sandwich
- 2 blade frilice salat
- 2 spsk. rødbedespirer
- 2 dl græsk yoghurt 2%
- 1 fed hvidløg
- 75 g spidskål
- ½ dl hakket dild
- ¼ agurk
- Salt
- Kværnet peber
Sådan tilbereder du retten
Tzatiki:
- Bland græsk yoghurt med knust hvidløg. Snit spidskål fint og vend det i yoghurten.
- Hak dild og vend det i yoghurten. Riv agurken groft og knug den fri for væde. Vend det i blandingen, krydr med salt og kværnet peber.
Servering:
- Flæk 2 rugbrødssandwich boller, fordel tzatiki på begge sider.
- Placér 3 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg og top med rødbedespirer og salatblad.
Tips
Vil du have inspiration til flere sandwichopskrifter?
Vi har samlet et opskriftsunivers, der er spækket med lækre sandwichopskrifter til frokosten og madpakken. Uanset om du er til de velkendte klassikere eller gerne vil prøve noget nyt, så er der masser af gode smagsoplevelser og spændende fyld at udforske.
Se vores lækre sandwichopskrifter
Mangler du ideer til valg af pålæg?
Vi ved godt, at det kan være en udfordring at variere ens pålæg, derfor har vi samlet en masse opskrifter, der giver dig inspiration til valg af pålæg, tilbehør og meget mere.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.