
Sandwich med hønsesalat og kalkunbacon
- 25 min.
Ingredienser
- 4 vagtelæg
- Friske ærteskud
- Lidt smør
- Brød efter smag
- 1 pakke Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
- 1 pakke Den Grønne Slagter Grillet Kyllingebryst
- 4 skiver Den Grønne Slagter Kalkunbacon i skiver
- 1 stor håndfuld østershatte
- 1 dl cremefraiche, 38%
- ½ dl mayonnaise
- 1 tsk. dijonsennep
- 1 spsk. hakket purløg
- 1 spsk. hakket persille
- 1 dl ærter
- 1 dl løse majs
- Citronsaft efter smag
- Salt
- Peber
- Neutralolie til stegning
Sådan tilbereder du retten
- Kog de små vagtelæg i 4 minutter (de må ikke komme direkte fra køleskabet, så ’popper’ de), og læg dem i koldt vand i et minuts tid, så er de nemmere at pille.
- Steg kalkunbacon sprødt i neutral olie og afkøl på fedtsugende papir. Skær kalkunbacon i mindre stykker.
- Steg østershatte gyldne i lidt mere neutral olie. Vend dem undervejs. De må gerne få lidt stegeskorpe. Køl svampene af og hak dem i ønskede stykker alt efter for ”svampe-forskrækkede” ens børn er.
- Riv kyllingebrystet i mindre stykker.
- Rør cremefraiche, mayonnaise og dijonsennep sammen i en skål, smag blandingen til med krydderurter samt salt, peber og evt. citronsaft.
- Tilsæt kyllingebryst, kalkubacon, de stegte svampe samt ærter og løse majs til blandingen.
- Smør nu dit brød og top det med hønsesalat, halve vagtelæg og evt. ærteskud.
Tips
Almindelige æg er også fine at bruge i opskriften, men de små vagtelæg, bringer smil frem hos børn.
Se opskriften som video:
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.