Rugbrødssandwichbolle med hamburgerrygsamt tzatiki med spidskål og rødbedespirer

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrødssandwichbolle med hamburgerrygsamt tzatiki med spidskål og rødbedespirer

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 6 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
  • 2 stk. rugbrødssandwichbolle
  • 2 blade frilice salat
  • 2 spsk. rødbedespirer
Tzatiki
  • 2 dl græsk yoghurt 2%
  • 1 fed hvidløg
  • 75 g spidskål
  • 0,5 dl hakket dild
  • ¼ agurk
  • salt
  • Kværnet peber
Print opskrift

Lav en lækker madpakke af en rugbrødssandwich med hamburgerryg fra Den Grønne Slagter, tzatiki med spidskål og rødbedespirer.

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Tzatiki:

Bland græsk yoghurt med knust hvidløg. Snit spidskål fint og vend det i yoghurten.

Hak dild og vend det i yoghurten. Riv agurken groft og knug den fri for væde. Vend det i blandingen, krydr med salt og kværnet peber.

Servering:

Flæk 2 rugbrødssandwich boller, fordel tzatiki på begge sider.

Placér 3 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg og top med rødbede spirer og salatblad.

 

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.