Sprød sandwich med kyllingebrystsamt syltede gulerødder

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Sprød sandwich med kyllingebrystsamt syltede gulerødder

  • 1 t. 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Syltede gulerødder
  • 3 gulerødder i tændstikstrimler
  • 1½ dl lagereddike
  • 1 dl sukker
  • 1 rød chili, fint hakket
  • 1 knivspids salt
Print opskrift

Servér en sprød sandwich med masser af smag. Vi har tilsat Kyllingebryst med chili, baba ganoush, syltede gulerødder og sprød, rød spidskål.

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

SYLTEDE GULERØDDER:

1. Skræl gulerødder og skær dem i tændstikstrimler.

2. Kog lagereddike og sukker op til sukkeret er smeltet. Lad lagen afkøle lidt.

3. Kom gulerodsstrimler i et lille sylteglas sammen med chili.

4. Hæld den afkølede lage over gulerodsstrimler, luk låget og lad det trække smag på køl.

5. Drænes for lages inden brug.

SERVERING

1. Lav 2 sandwich, smør begge sider med Baba ganoush, drys bredbladet persille på.

2. Kom sprød rød spidskål i, skiver af Den Grønne Slagter Kyllingebryst med chili, fordel lidt syltet gulerødder over og luk sammen.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.