Sprød sandwich med kyllingebrystsamt syltede gulerødder

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Sprød sandwich med kyllingebrystsamt syltede gulerødder

 • 30 min.
 • 2 personer

Ingredienser

Syltede gulerødder
 • 3 gulerødder i tændstikstrimler
 • 1½ dl lagereddike
 • 1 dl sukker
 • 1 rød chili, fint hakket
 • 1 knivspids salt
Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

SYLTEDE GULERØDDER:

 1. Skræl gulerødder, og skær dem i tændstikstrimler.
 2. Kog lagereddike og sukker op til sukkeret er smeltet. Lad lagen afkøle lidt.
 3. Kom gulerodsstrimler i et lille sylteglas sammen med chili.
 4. Hæld den afkølede lage over gulerodsstrimler, luk låget, og lad det trække smag på køl i mindst 15 minutter og gerne lidt længere.
 5. Drænes for lagen inden brug.

SERVERING

 1. Rist 2 stykker godt sandwichbrød.
 2. Smør begge sider med Baba ganoush.
 3. Drys bredbladet persille på.
 4. Kom sprød rød spidskål i og skiver af Den Grønne Slagter Kyllingebryst med chili.
 5. Fordel lidt syltede gulerødder over, og luk sammen.

Velbekomme!

 

Kylling i lækker sandwich i godt selskab med sprøde gulerødder

Der er nærmest ikke noget så alsidigt som en sandwich. Du kan variere brødet og fyldet og dermed få lige den sandwich, du ønsker. Bedst af alt, så kan en sandwich laves nemt og hurtigt i en travl hverdag, eller når du svinger tasken over skulderen og skal spise på farten. Vores bud på en toplækker sandwich er med sprøde sandwichboller, en super lækker og cremet Baba ganoush og så nogle mega lækre skiver af Den Grønne Slagter Kyllingebryst med chili.

Derudover har vi også kommet lidt frisk persille, helt tyndt skåret rødkål og syltede gulerødder i. Vi elsker at komme syltede gulerødder i sandwichen, som både giver nogle flotte farver, men også er en nem måde at få endnu flere grøntsager ind i din hverdag. Bare superlækkert!

Hvis du ønsker et endnu grønnere måltid, så prøv vores Den Grønne Slagter Kyllingebryst med 30 % grøntsager eller Kalkunbryst med 30 % grøntsager. Hvis du stadig ønsker et strejf af chili som i opskriften, så tilføj en lille smule tørret chili i din sandwich.

Vi bruger den cremede Baba ganoush – en meget lækker auberginecreme med hilsen fra det mellemøstlige køkken. Hvis du ønsker andre smørelser i din sandwich, så giver vi nogle tips herunder.

 


Tips

 • I stedet for at bruge Baba ganoush, kan du bruge mange andre lækre smørelser. Hvad med f.eks. at prøve med en gulerodshummus eller en rødbedehummus, som giver en fantastisk smag, nogle vidunderlige farver og er super cremet. Eller vores superlækre persille pesto, som giver din sandwich en helt ny dimension. Skal det være helt enkelt og nemt, kan du smøre din sandwich med creme fraiche eller måske en smøreost. Så er du sikret en helt fantastisk sandwich.
 • En sandwich er en super lækker måde at have mad med på farten. Men vi har også andre gode bud på en madpakke. Hvad med f.eks. af prøve proteinsalat med kyllingebryst og chili? Her får du brugt det samme lækre Kyllingebryst med chili på en helt ny og grøn måde. Eller hvad med vores wrap med rullepølse, kål og spirer, der er perfekt til at have med på tur?
 • Sandwichen er oplagt at servere, når man får gæster på besøg. Så hvorfor ikke også servere en superlækker og grøn drink til? Prøv at servere en Greenilicious juice til, som er fyldt med grøntsager og vitaminer. Og så smager den ikke mindst fantastisk. Men bare rolig, man behøves ikke at have gæster for at servere denne lækre drink. Det er også en perfekt start på dagen, eller når du skal have lidt ekstra brændstof til kroppen.

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱