Kyllingebryst med lynsyltede grøntsager og skyrdressing

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kyllingebryst med lynsyltede grøntsager og skyrdressing

  • 30 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 2 pakker Kyllingebryst klassisk fra Den Grønne Slagter, skåret i halve
  • 250 g glasnudler
  • ½ agurk skåret i skiver
  • 80 g saltede grofthakket cashewnødder
  • Frisk basilikum
LYNSYLTEDE GRØNTSAGER
  • 1 dl risvineddike
  • 3 spsk sukker
  • 1 tsk salt
  • 400 g fintsnittet rød spidskål
  • 3 store fintsnittede gulerødder
  • 1 rødløg skåret i tynde skiver
SKYRDRESSING
  • 2 dl skyr
  • ½ dl letmælk
  • 1 spsk fintrevet ingefær
  • 1 spsk akaciehonning
  • Salt og kværnet peber
Print opskrift

Fremgangsmåde

Giv risvineddike, sukker og salt et opkog. Bland spidskål, gulerødder og rødløg sammen i en skål. Hæld den lune syltelage over grøntsagerne og lad det hele trække på køkkenbordet i ca. 15 min. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.

Hæld lagen fra de syltede grøntsager og lad grøntsagerne afdryppe i en sigte. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen og bland dem med de syltede grønsager. Anret nudler og grønt sammen med skiver af kyllingebryst og agurkeskiver. Drys med cashewnødder og drys med masser af basilikum.

Sandwich Kyllingebryst (2)

Sandwich Kyllingebryst

Klassisk

Hvem kan ikke spise en lille, lækker skive kyllingebryst, som er så let, at den nemt kunne flyve væk. Vi har krydret skiverne med et lille strejf af hvidløg så de passer perfekt i sandwich, i salater, på brød eller i en wrap.
Det klassiske kyllingebryst fra Den Grønne Slagter indeholder kun 1,5 % fedt og er naturlig rig på protein med hele 21 g pr. 100 g. Naturligvis Nøglehulsmærket og uden fosfat.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted. Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan. Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.