
Kyllingebryst med lynsyltede grøntsager og skyrdressing
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk, skåret i halve
- 250 g glasnudler
- ½ agurk skåret i skiver
- 80 g saltede grofthakket cashewnødder
- Frisk basilikum
- 1 dl risvineddike
- 3 spsk sukker
- 1 tsk salt
- 400 g fintsnittet rød spidskål
- 3 store fintsnittede gulerødder
- 1 rødløg skåret i tynde skiver
- 2 dl skyr
- ½ dl letmælk
- 1 spsk fintrevet ingefær
- 1 spsk akaciehonning
- Salt og kværnet peber
Sådan tilbereder du retten
DRESSING
1. Giv risvineddike, sukker og salt et opkog.
2. Bland spidskål, gulerødder og rødløg sammen i en skål.
3. Hæld den lune syltelage over grøntsagerne og lad det hele trække på køkkenbordet i ca. 15 min.
4. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
5. Hæld lagen fra de syltede grøntsager og lad grøntsagerne afdryppe i en sigte.
NUDLER
1. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen og bland dem med de syltede grønsager.
SERVERING
1. Anret nudler og grønt sammen med skiver af kyllingebryst og agurkeskiver.
2. Drys med cashewnødder og drys med masser af basilikum.
Appetit på mere? Se flere lidt grønnere opskrifter
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.