
Kyllingebryst med lynsyltede grøntsager og skyrdressing
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 2 pakker Kyllingebryst klassisk fra Den Grønne Slagter, skåret i halve
- 250 g glasnudler
- ½ agurk skåret i skiver
- 80 g saltede grofthakket cashewnødder
- Frisk basilikum
- 1 dl risvineddike
- 3 spsk sukker
- 1 tsk salt
- 400 g fintsnittet rød spidskål
- 3 store fintsnittede gulerødder
- 1 rødløg skåret i tynde skiver
- 2 dl skyr
- ½ dl letmælk
- 1 spsk fintrevet ingefær
- 1 spsk akaciehonning
- Salt og kværnet peber
Sådan tilbereder du retten
DRESSING
1. Giv risvineddike, sukker og salt et opkog.
2. Bland spidskål, gulerødder og rødløg sammen i en skål.
3. Hæld den lune syltelage over grøntsagerne og lad det hele trække på køkkenbordet i ca. 15 min.
4. Bland alle ingredienserne til dressingen sammen og smag til med salt og peber.
5. Hæld lagen fra de syltede grøntsager og lad grøntsagerne afdryppe i en sigte.
NUDLER
1. Kog nudlerne efter anvisning på emballagen og bland dem med de syltede grønsager.
SERVERING
1. Anret nudler og grønt sammen med skiver af kyllingebryst og agurkeskiver.
2. Drys med cashewnødder og drys med masser af basilikum.