
Kartoffelsalat med Kyllingebrystsamt bacon og friterede løgringe
- 15 min.
Ingredienser
- 4 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst
- 4 skiver Den Grønne Slagter Kalkunbacon
- 50 g frisé salat
- Skovsyre
- 400 g små kartofler
- 1 dl cremet basilikum pesto
- 50 g grofthakkede salte mandler
- 100 g zittauerløg i meget tynde ringe
- 50 g rugmel
- ½ l olie til fritering fx rapsolie
- 1 tsk. knust flagesalt
Sådan tilbereder du retten
Kartoffelsalat:
Kog kartoflerne i saltet vand, til de er møre. Pil dem, lad dem køle af i koldt vand og halver dem. Vend dem rundt med pesto og mandler – gem lidt mandler til pynt.
Friterede løgringe:
Vend de fugtige løgringe i rugmel. Varm olien op i en gryde til ca. 170 °C. Del løgringene i 2 portioner. Friter løgringene, en portion ad gangen i ca. 2-3 min., til de er gyldne og sprøde. Lad de friterede løgringe dryppe af på køkkenrulle og vend dem med salt.
Servering:
Pluk det midterste af frisésalaten og anret det sammen med kartoffelsalaten, grillet kylling og sprødstegt kalkunbacon i dybe skåle.
Pynt med de friterede løgringe, skovsyre og resten af mandlerne.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.