Kartoffelsalat med Kyllingebrystsamt bacon og friterede løgringe

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Kartoffelsalat med Kyllingebrystsamt bacon og friterede løgringe

Ingredienser

Kartoffelsalat
  • 400 g små kartofler
  • 1 dl cremet basilikum pesto
  • 50 g grofthakkede salte mandler
Friterede løgringe
  • 100 g zittauerløg i meget tynde ringe
  • 50 g rugmel
  • ½ l olie til fritering fx rapsolie
  • 1 tsk. knust flagesalt
Print opskrift

Nem og lækker opskrift fra Den Grønne Slagter med kartoffelsalat, grillet kyllingebryst i skiver, bacon og friterede løgringe. Brug den som frokost, madpakke eller til en hurtig aftensmad.

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

Kartoffelsalat:

Kog kartoflerne i saltet vand, til de er møre. Pil dem, lad dem køle af i koldt vand og halver dem. Vend dem rundt med pesto og mandler – gem lidt mandler til pynt.

Friterede løgringe:  

Vend de fugtige løgringe i rugmel. Varm olien op i en gryde til ca. 170 °C. Del løgringene i 2 portioner. Friter løgringene, en portion ad gangen i ca. 2-3 min., til de er gyldne og sprøde. Lad de friterede løgringe dryppe af på køkkenrulle og vend dem med salt.

Servering: 

Pluk det midterste af frisésalaten og anret det sammen med kartoffelsalaten, grillet kylling og sprødstegt kalkunbacon i dybe skåle.

Pynt med de friterede løgringe, skovsyre og resten af mandlerne.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.