Veggie-wrapmed salat og hytteost

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Veggie-wrapmed salat og hytteost

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 Wrap/tortilla
  • 4 skiver Den Grønne Slagter Veggie Pålæg
  • 3 spsk. Hytteost
  • 2 Salatblade
  • 2 Radiser
  • 0,25 Agurk
Print opskrift

En wrap er en skøn måde at lave en vegetarisk opskrift på. Vi har her fyldt den med vores veggie pålæg, hytteost, salat, radiser og agurker. Servér den til frokosten eller aftensmaden.

 


Fremgangsmåde

1. Skær radiserne i julienne og agurken i halve skiver.

2. Hæld eventuelt hytteosten op i en lille si og lad væden sive fra. Det gør hytteosten mere egnet i madpakken uden at brødet bliver vådt.

3. Lun din wrap efter anvisning på pakken. Hvis du luner den på en grillpande, får den et flot stribet mønster.

 

SERVERING

1. Fyld din wrap med Den Grønne Slagter Veggie Pålæg, salat, agurk, radise og hytteost.

2. Pynt med friske krydderurter.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Rugbrød med rullepølse og radisesalat

Rugbrød med rullepølse

tatarsauce, syltede gulerødder og ærteskud

Quinoasalat med kyllingebryst, hummus og granatæblekerner

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.