
Veggie-wrapmed salat og hytteost
- 15 min.
- 1 person
Ingredienser
- 1 wrap/tortilla
- 4 skiver Den Grønne Slagter Veggie Pålæg
- 3 spsk. hytteost
- 2 salatblade
- 2 radiser
- 0,25 agurk
Sådan tilbereder du retten
1. Skær radiserne i julienne og agurken i halve skiver.
2. Hæld eventuelt hytteosten op i en lille si og lad væden sive fra. Det gør hytteosten mere egnet i madpakken uden at brødet bliver vådt.
3. Lun din wrap efter anvisning på pakken. Hvis du luner den på en grillpande, får den et flot stribet mønster.
SERVERING
1. Fyld din wrap med Den Grønne Slagter Veggie Pålæg, salat, agurk, radise og hytteost.
2. Pynt med friske krydderurter.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.