
Bagel med kalkunbryst, dild og halloumi
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 5 Den Grønne Slagter sandwichskiver kalkunbryst m. 30% grøntsager
- 2 fuldkornsbagels
- 50 g grøn pikant flødeost
- 100 g halloumiost skåret i skiver
- 1 god håndfuld skyllet babysalatblade
- 2 drueagurker skåret i skiver
- Frisk plukket dild
Sådan tilbereder du retten
1. Varm bagels i ovnen og afkøl efterfølgende.
2. Flæk dem og smør med flødeost.
3. Grill halloumiskiver på en varm grillpande i en smule olie til de har fine grillstriber.
SERVERING
1. Læg salat på “underbollerne” og top op med kalkunbryst 30% grøntsager fra Den Grønne Slagter, halloumiost, drueagurk og frisk plukket dild.
Tips
Servér evt. med grøntsagsfritter hvis det er til aftensmad.