Bagel med kalkunbryst, dild og halloumi

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Bagel med kalkunbryst, dild og halloumi

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 5 Den Grønne Slagter sandwichskiver kalkunbryst m. 30% grøntsager
  • 2 fuldkornsbagels
  • 50 g grøn pikant flødeost
  • 100 g halloumiost skåret i skiver
  • 1 god håndfuld skyllet babysalatblade
  • 2 drueagurker skåret i skiver
  • Frisk plukket dild
Print opskrift

Fremgangsmåde

Varm bagels i ovnen og afkøl efterfølgende. Flæk dem og smør med flødeost. Grill halloumiskiver på en varm grillpande i en smule olie til de har fine grillstriber. Læg salat på “underbollerne” og top op med kalkunbryst 30% grøntsager fra Den Grønne Slagter, halloumiost, drueagurk og frisk plukket dild.


Tips

Server evt. med grøntsagsfritter hvis det er til aftensmad.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted. Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan. Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.