Hamburgerryg med bearnaise-mayonnaise og grønne bønner

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Hamburgerryg med bearnaise-mayonnaise og grønne bønner

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 8-10 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
  • 100 g grønne bønner, blacheret
  • 80 g rugbrødsknækbrød, knust
  • 80 g friske ærteskud
  • 4 spsk. bearnaise-mayonnaise
  • 2 spsk. bredbladet persille, hakket fint
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Vi har sammensat en salat med hamburgerryg og grønne bønner. For at give retten en ekstra god smag har vi tilføjet en bearnaise-mayonnaise, der gør retten både visuelt flot men også meget velsmagende. 

 


Sådan tilbereder du retten

SALAT

1. Læg skiverne af hamburgerryg på et passende fad.

2. Fordel de kolde blancheret bønner på hamburgerryggen og kom mayonnaisen henover anretningen.

SERVERING

1. Pynt med ærteskud og sprødt rugbrødsknas.

2. Smag til med et drys friskkværnet peber.

Disse produkter kan du bruge i opskriften

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.