
Hamburgerryg med bearnaise-mayonnaise og grønne bønner
- 25 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 8-10 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
- 100 g grønne bønner, blacheret
- 80 g rugbrødsknækbrød, knust
- 80 g friske ærteskud
- 4 spsk. bearnaise-mayonnaise
- 2 spsk. bredbladet persille, hakket fint
- Friskkværnet peber
Sådan tilbereder du retten
SALAT
1. Læg skiverne af hamburgerryg på et passende fad.
2. Fordel de kolde blancheret bønner på hamburgerryggen og kom mayonnaisen henover anretningen.
SERVERING
1. Pynt med ærteskud og sprødt rugbrødsknas.
2. Smag til med et drys friskkværnet peber.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.