Hamburgerryg med bearnaise-mayonnaise og grønne bønner

(2 vurderinger) Min vurdering: 0

Hamburgerryg med bearnaise-mayonnaise og grønne bønner

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 8-10 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
  • 100 g grønne bønner, blacheret
  • 80 g rugbrødsknækbrød, knust
  • 80 g friske ærteskud
  • 4 spsk. bearnaise-mayonnaise
  • 2 spsk. bredbladet persille, hakket fint
  • Friskkværnet peber
Print opskrift

Vi har sammensat en salat med hamburgerryg og grønne bønner. For at give retten en ekstra god smag har vi tilføjet en bearnaise-mayonnaise, der gør retten både visuelt flot men også meget velsmagende. 

 


Sådan tilbereder du retten

SALAT

1. Læg skiverne af hamburgerryg på et passende fad.

2. Fordel de kolde blancheret bønner på hamburgerryggen og kom mayonnaisen henover anretningen.

SERVERING

1. Pynt med ærteskud og sprødt rugbrødsknas.

2. Smag til med et drys friskkværnet peber.

Disse produkter kan du bruge i opskriften

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱