Knækbrød med veggie pålægmed smøreost og sprøde radiser

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Knækbrød med veggie pålægmed smøreost og sprøde radiser

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 8 skiver Den Grønne Slagter Veggie Pålæg
  • 4 stk. groft knækbrød
  • 4 spsk. flødeost (evt. plantebaseret)
  • 1 bundt friske danske radiser med top
  • 2 spsk. friskhakket purløg
  • 200 g blandet grønt, for eksempel gulerødder, snackpeber, spidskål, sukkerærter
Print opskrift

Knasende og frisk eftermiddagssnack

De fleste kender sulten, der melder sig mellem frokost og aftensmad, og hvor du hurtigt kan falde i de søde sager. Prøv i stedet denne opskrift på knækbrød med pålæg, som holder dig kørende til aftensmad. Måltidet er den perfekte lille snackservering, du kan nyde med god samvittighed, mens du lander efter en travl dag.  

I opskriften bruger vi vores Veggie Pålæg, og vi har her piftet maden op med flødeost, danske radiser og friskhakket purløg – en appetitlig og æstetisk servering med friske grøntsager som tilbehør.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Gør de blandede grøntsager klar ved at skylle dem, og derefter skære dem i tynde, mundrette stænger.
  2. Smør knækbrødet med flødeost, og placér Veggie Pålæg ovenpå. Pynt med finthakket purløg.
  3. Anret grøntsagsstave ved siden af.
  4. Server til dig selv, eller anret på en tallerken, så der er til hele familien.

Velbekomme!

 


Tips

Flere gode ’’eftermiddagsretter’’

Tanken om eftermiddagsmad vækker en dejlig følelse af hygge hos de fleste. Det er det afslappede måltid hen på eftermiddagen, der holder dig frisk og ovenpå, indtil aftensmad. Hvis du leder efter andre lækre og nemme snacks til et eftermiddagsmåltid, så check for eksempel:

 

Grønne spyd med kyllingebryst og krydret drys af dukkah

Ristet surdejsbrød med Veggie Postej og langtidsbagte tomater

Banh Mi med Veggie Sandwich skiver

 

Om vores Veggie Pålæg

Vores Veggie Pålæg er tilsmagt med tre slags peberfrugt, der både giver farve og smag til pålægget. Brug det på brød, i en sandwich eller en wrap. Du kan også sagtens bruge kødpålæg til at toppe dit knækbrød, prøv eksempelvis jægerpølse eller en anden af vores pålægsvarianter.

Prøv jægerpølse med 30% grøntsager

Næringsindhold i opskriften

  Næringsindhold pr. 100 g Næringsindhold pr. person i opskriften
Total antal gram 100 225
Energi (kcal) 144 323
Energi (kJ) 602 1352
Fedt (g) 8.1 18
- heraf mættede fedtsyrer (g) 2.9 6.6
Kulhydrater (g) 16 35
- heraf sukkerarter (g) 3.0 7
Kostfibre (g) 3.2 7.2
Protein (g) 4 9
Salt (g) 0.8 1.9
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) 
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱