
Knækbrød med veggie pålægmed smøreost og sprøde radiser
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 8 skiver Den Grønne Slagter Veggie Pålæg
- 4 stk. groft knækbrød
- 4 spsk. flødeost (evt. plantebaseret)
- 1 bundt friske danske radiser med top
- 2 spsk. friskhakket purløg
- 200 g blandet grønt, for eksempel gulerødder, snackpeber, spidskål, sukkerærter
Sådan tilbereder du retten
- Gør de blandede grøntsager klar ved at skylle dem, og derefter skære dem i tynde, mundrette stænger.
- Smør knækbrødet med flødeost, og placér Veggie Pålæg ovenpå. Pynt med finthakket purløg.
- Anret grøntsagsstave ved siden af.
- Server til dig selv, eller anret på en tallerken, så der er til hele familien.
Velbekomme!
Tips
Flere gode ’’eftermiddagsretter’’
Tanken om eftermiddagsmad vækker en dejlig følelse af hygge hos de fleste. Det er det afslappede måltid hen på eftermiddagen, der holder dig frisk og ovenpå, indtil aftensmad. Hvis du leder efter andre lækre og nemme snacks til et eftermiddagsmåltid, så check for eksempel:
Grønne spyd med kyllingebryst og krydret drys af dukkah
Ristet surdejsbrød med Veggie Postej og langtidsbagte tomater
Banh Mi med Veggie Sandwich skiver
Om vores Veggie Pålæg
Vores Veggie Pålæg er tilsmagt med tre slags peberfrugt, der både giver farve og smag til pålægget. Brug det på brød, i en sandwich eller en wrap. Du kan også sagtens bruge kødpålæg til at toppe dit knækbrød, prøv eksempelvis jægerpølse eller en anden af vores pålægsvarianter.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.