
Rugbrød med Veggie Grøntsags Postej, figner og valnødder
- 10 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 4 skiver godt rugbrød
- ½ pakke Den Grønne Slagter Veggie Grøntsags Postej
- 1-2 figner
- 1 håndfuld sprød salat
- 2 spsk. ristede valnødder
- Rød skovsyre til pynt
Sådan tilbereder du retten
- Smør dine rugbrødsskiver med Veggie Grøntsags Postej.
- Skær figner i både.
Servering:
- Pynt rugbrøden af med salat, figner, ristede valnødder og skovsyre.
Tips
Passer perfekt i madkassen! Server gerne med en snack agurk og nektariner.
Du kan også skifte fignerne ud til cornichoner, hvis du bedre kan lide syrlig tilbehør til din veggie postej.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.