Veggie Pålæg med peberfrugt og græsk salat

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Veggie Pålæg med peberfrugt og græsk salat

  • 20 min.
  • 20 personer

Ingredienser

  • 250 g blandet cherrytomater, skåret i kvarte.
  • 200 g fetaost
  • En god håndfuld bredbladet persille, grofthakket
  • 50 ml god olivenolie
  • Saften af en halv citron
  • 100 g Den Grønne Slagter Veggie pålag med peberfrugt
  • Humus til servering, færdigkøbt
  • Sød paprika
  • Dukkah, færdigkøbt
  • Godt groft brød
  • Salt og friskkvernet peber
Print opskrift

Servér en græsk salat med veggie pålæg med peberfrugt. Den er både god som tilbehør til en ret eller alene med brød. 

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

GRÆSK SALAT

1. Kom de kvarte cherrytomater i en skål og smulder fetaosten over tomaterne

2. Vend med persille, olivenolie og citronsaft.

3. Smag til med salt og peber.

4. Fold pålægget og sæt skiverne på små bambusspyd

5. Kom tomatsalaten i et passende fad og læg spydene med pålæg ved.

 

HUMMUS

1. Kom hummus i en skål og drys med sød paprika og dukkah

 

SERVERING

1. Servér salaten sammen med hummus og det grove brød, som et delemåltid.

Relevante produkter fra Den Grønne Slagter

Produkter / Pålæg, Skiveskåret
Veggie pålæg peberfrugt

80 g

Produkter / Postej
Veggiepostej med rød peber og champignon

200 g

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Rødbede hummus

Vegetarisk brunch med Veggie Skiver

Pizza med kyllingebryst og gule cherrytomater

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.