Veggie Pålæg med peberfrugt og græsk salat

(3 vurderinger) Min vurdering: 0

Veggie Pålæg med peberfrugt og græsk salat

  • 20 min.
  • 20 personer

Ingredienser

  • 250 g blandet cherrytomater, skåret i kvarte.
  • 200 g fetaost
  • En god håndfuld bredbladet persille, grofthakket
  • 50 ml god olivenolie
  • Saften af en halv citron
  • 100 g Den Grønne Slagter Veggie pålag med peberfrugt
  • Humus til servering, færdigkøbt
  • Sød paprika
  • Dukkah, færdigkøbt
  • Godt groft brød
  • Salt og friskkvernet peber
Print opskrift

Servér en græsk salat med veggie pålæg med peberfrugt. Den er både god som tilbehør til en ret eller alene med brød. 

Velbekomme!


Fremgangsmåde

GRÆSK SALAT

1. Kom de kvarte cherrytomater i en skål og smulder fetaosten over tomaterne

2. Vend med persille, olivenolie og citronsaft.

3. Smag til med salt og peber.

4. Fold pålægget og sæt skiverne på små bambusspyd

5. Kom tomatsalaten i et passende fad og læg spydene med pålæg ved.

 

HUMMUS

1. Kom hummus i en skål og drys med sød paprika og dukkah

 

SERVERING

1. Server salaten sammen med hummus og det grove brød, som et delemåltid.

Veggie pålæg peberfrugt (1)

Veggie pålæg peberfrugt

Den Grønne Slagter Veggie er en ny type pålæg til dig, der har lyst til noget andet end kød.
Det er vegetarisk skiveskåret pålæg, som er lavet på en base af æggehvide og rapsolie.
Den Grønne Slagter Veggie Peberfrugt har en fin smag og et flot farvespil af røde, gule og grønne peberfrugter. Du kan spise pålægget helt som du plejer at spise kødpålæg – på brød, i en sandwich eller i en wrap.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Clubsandwich

med kyllingebryst og kalkun

Rugbrød med rullepølse

grønt og kartofler

Pita med kalkunbryst

syltet grøntsager og haydari

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.