Surdejsbrød med vegetarisk pålæg og hummus
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 4 surdejsbrød i skiver
- 1 pk. Den Grønne Slagter Veggie Spegepølse
- 1 tsk. olivenolie
- 2 dl hummus
- 2 tsk. karry
- 1 tsk. paprika
- ½ tsk. chilipulver
- 1 håndfuld spirer
- 1 stk gulerod
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. sortpeber
Sådan tilbereder du retten
- Pensl brødskiverne med olie.
- Rist brødet på en varm grillpande, indtil de er gyldne og har fine grill striber.
- Bland imens hummus med karry, paprika og chilipulver. Smag til med salt.
- Smør din spicy karryhummus på brødskiverne, og tilføj veggie spegepølse.
- Top af med strimler af gulerødder og spirer.
- Drys med salt og friskkværnet sortpeber.
- Velbekomme!
Se opskriften som video her:
Tips
Ekstra overskud? Lav din egen cremede hummus
Vil du tilføje et strejf af personlig kreativitet til dit surdejsbrød med vegetarisk pålæg og hummus, kan du tage det et skridt videre og lave din egen hjemmelavede, cremede hummus.
Med vores enkle og velsmagende hummus-opskrift kan du skabe en helt unik smagsoplevelse, der passer perfekt til dit eget præferenceunivers. Gå på opdagelse i køkkenet, og udforsk verdenen af hjemmelavet hummus, der vil sætte dit personlige præg på din lækre åbne hummus sandwich.
Se vores klassiske hummus opskrift
Flere vegetariske opskrifter til frokosten
Dette lækre surdejsbrød med vegetarisk pålæg og hummus er blot begyndelsen på en spændende rejse i vores store frokostunivers. Hvis du er på udkig efter flere inspirerende og velsmagende vegetariske frokostretter, kan du gå på opdagelse i vores udvalg af vegetariske opskrifter, der vil tilfredsstille dine smagsløg og bringe ny glæde til din daglige frokost.
Næringsindhold i opskriften |
||
Næringsindhold pr. 100 g | Næringsindhold pr. person i opskriften | |
Total antal gram | 100 | 280 |
Energi (kcal) | 228 | 639 |
Energi (kJ) | 954 | 2672 |
Fedt (g) | 9.1 | 25 |
- heraf mættede fedtsyrer (g) | 1.8 | 5.1 |
Kulhydrater (g) | 27 | 75 |
- heraf sukkerarter (g) | 1.3 | 4 |
Kostfibre (g) | 3.7 | 10.4 |
Protein (g) | 10 | 27 |
Salt (g) | 1.3 | 3.6 |
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme | ||
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) | ||
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten |
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.