Rugbrød med rullepølsegrønt og kartofler

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med rullepølsegrønt og kartofler

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver groft rugbrød
  • 8 salatblade
  • 8 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
  • 8 nye kartofler (kogte og afkølede)
  • 2 tomater
  • 1 agurk
  • 1 spsk. purløg
  • 1 spsk. spiselige blomster
  • Flagesalt
  • Frisk kværnet peber
Print opskrift

Kom Den Grønne Slagters fedtfattige og smagfulde rullepølse ovenpå en rugbrød sammen med en rest kogte kartofler, små tern af tomat og agurk.

 


Sådan tilbereder du retten

ANRETNING

1. Start med skiver af et godt, groft rugbrød og læg et par salatblade på.

2. Kom Den Grønne Slagters fedtfattige og smagfulde rullepølse ovenpå sammen med en rest kogte kartofler, små tern af tomat og agurk og et drys flagesalt, friskkværnet peber og purløg.

3. Pynt evt. med et par spiselige blomster eller skovsyre for et overdådigt udseende.

Disse produkter kan du bruge i opskriften

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱