Rugbrød med rullepølsegrønt og kartofler

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med rullepølsegrønt og kartofler

  • 15 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 4 skiver Groft rugbrød
  • 8 Salatblade
  • 8 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
  • 8 Nye kartofler (kogte og afkølede)
  • 2 Tomater
  • 1 Agurk
  • 1 spsk. Purløg
  • 1 spsk. Spiselige blomster
  • Flagesalt
  • Frisk kværnet peber
Print opskrift

Kom Den Grønne Slagters fedtfattige og smagfulde rullepølse ovenpå en rugbrød sammen med en rest kogte kartofler, små tern af tomat og agurk.

 


Sådan tilbereder du retten

ANRETNING

1. Start med skiver af et godt, groft rugbrød og læg et par salatblade på.

2. Kom Den Grønne Slagters fedtfattige og smagfulde rullepølse ovenpå sammen med en rest kogte kartofler, små tern af tomat og agurk og et drys flagesalt, friskkværnet peber og purløg.

3. Pynt evt. med et par spiselige blomster eller skovsyre for et overdådigt udseende.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.