Rugbrød med baconpostej, rødkål og cornichon

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med baconpostej, rødkål og cornichon

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 1 skive Rugbrød
  • 1 Salatblad
  • 1 dl Rødkål
  • 0,5 Æble i tern
  • 0,5 tsk. Citronsaft
  • 1 skive Den Grønne Slagter Baconpostej
  • 2 Cornichoner
Print opskrift

En rugbrødsmad med leverpostej kan sagtens smage himmelsk. Her har vi brugt vores bacon leverpostej og toppet den med rødkål og cornichoner for at sikre ekstra bid til maden.

 


Fremgangsmåde

SERVERING

1. Læg salatbladet på rugbrødet og top med fintsnittet rødkål og æbletern vendt i citronsaft.

2. Rør baconpostejen op med hakkede cornichoner og anret den ovenpå rødkålen.  


Tips

Prøv at lægge en skive Den Grønne Slagter Kalkunbacon ovenpå eller pynt med brøndkarse.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Smørrebrød med baconpostej

bacon, rødbede og syltede sennepsfrø

Bahn Mi Sandwich

kyllingebryst med chili

Vietnamesiske forårsruller

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.