
Rugbrød med baconpostej, rødkål og cornichon
- 15 min.
- 1 person
Ingredienser
- 1 skive rugbrød
- 1 salatblad
- 1 dl rødkål
- 0,5 æble i tern
- 0,5 tsk. citronsaft
- 1 skive Den Grønne Slagter Baconpostej
- 2 cornichoner
Sådan tilbereder du retten
SERVERING
1. Læg salatbladet på rugbrødet og top med fintsnittet rødkål og æbletern vendt i citronsaft.
2. Rør baconpostejen op med hakkede cornichoner og anret den ovenpå rødkålen.
Tips
Prøv at lægge en skive Den Grønne Slagter Kalkunbacon ovenpå eller pynt med brøndkarse.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.