
Rugbolle med jægerpølse, æble og agurkedressing
- 15 min.
- 1 person
Ingredienser
- 3 skiver Den Grønne Slagter Jægerpølse
- 1 Rugbolle
- 2 Salatblade
- 0,25 Agurk i skiver
- 0,5 Æble i skiver
- 1 tsk. Citronsaft
- 1 spsk. Græsk yoghurt
- 0,5 tsk. Dijonsennep
- 0,5 spsk. Citronsaft
- 1 fed Presset hvidløg
- 0,25 Agurk
- Salt
Sådan tilbereder du retten
AGURKEDRESSING
1. Rør yoghurt med sennep, citronsaft og hvidløg.
2. Riv agurken på den grove side af rivejernet.
3. Kom den i en si og pres så meget væde fra den som muligt.
4. Rør den i dressingen og smag til med salt.
SERVERING
1. Flæk bollen og læg et salatblad i.
2. Fyld agurkedressing i og top med agurkeskiver, Den Grønne Slagter Jægerpølse og skiver af æble, dryppet med en smule citron.
3. Klap sammen og nyd.