Rugbolle med jægerpølse, æble og agurkedressing

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbolle med jægerpølse, æble og agurkedressing

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 3 skiver Den Grønne Slagter Jægerpølse
  • 1 Rugbolle
  • 2 Salatblade
  • 0,25 Agurk i skiver
  • 0,5 Æble i skiver
  • 1 tsk. Citronsaft
YOGHURTDRESSING
  • 1 spsk. Græsk yoghurt
  • 0,5 tsk. Dijonsennep
  • 0,5 spsk. Citronsaft
  • 1 fed Presset hvidløg
  • 0,25 Agurk
  • Salt
Print opskrift

En rugbolle behøver ikke være kedelig. Vi har her lavet en opskrift med vores jægerpølse, æbler og agurkedressing. 


Fremgangsmåde

Rør yoghurt med sennep, citronsaft og hvidløg.

Riv agurken på den grove side af rivejernet.

Kom den i en si og pres så meget væde fra den som muligt.

Rør den i dressingen og smag til med salt.

Flæk bollen og læg et salatblad i.

Fyld agurkedressing i og top med agurkeskiver, Den Grønne Slagter Jægerpølse og skiver af æble, dryppet med en smule citron.

Klap sammen og nyd.

Jægerpølse

Jægerpølse 30% grøntsager

Med 30% grøntsager

Vores nye Jægerpølse er magert grisekød tilsat 30% persillerod, pastinak, fennikel og sød kartoffel. For at give et ekstra pift har vi smagt til med hvidløg og purløg. Vi håber det giver dig lyst til at spise sundt - velbekomme!

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted. Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan. Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.