
Rugbolle med jægerpølse, æble og agurkedressing
- 15 min.
- 1 person
Ingredienser
- 3 skiver Den Grønne Slagter Jægerpølse
- 1 rugbolle
- 2 salatblade
- 0,25 agurk i skiver
- 0,5 æble i skiver
- 1 tsk. citronsaft
- 1 spsk. græsk yoghurt
- 0,5 tsk. dijonsennep
- 0,5 spsk. citronsaft
- 1 fed presset hvidløg
- 0,25 agurk
- salt
Sådan tilbereder du retten
AGURKEDRESSING
1. Rør yoghurt med sennep, citronsaft og hvidløg.
2. Riv agurken på den grove side af rivejernet.
3. Kom den i en si og pres så meget væde fra den som muligt.
4. Rør den i dressingen og smag til med salt.
SERVERING
1. Flæk bollen og læg et salatblad i.
2. Fyld agurkedressing i og top med agurkeskiver, Den Grønne Slagter Jægerpølse og skiver af æble, dryppet med en smule citron.
3. Klap sammen og nyd.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.