Pizza med kyllingebryst og gule cherrytomater
- 2 personer
Ingredienser
PIZZABUND- 2 ½ dl koldt vand
- 10 g gær
- 400-450 g tipo 00 mel
- 10 g salt
- ½ dl olivenolie
- 1 god pizzabund med tomatsauce eller bag dine egne bunde
- 8-10 skiver Den Grønne Slagter Kyllingebryst Klassisk
- 8 gule cherrytomater, skåret i halve
- 85 g sorte oliven, uden sten og halveret
- 1 stk. frisk mozzarella
- En god håndfuld rucola, skyllet
- Tørret chili fra kværn
Sådan tilbereder du retten
PIZZABUND:
1 døgn, 2 stk. bunde
Dag 1:
1. Hæld det kolde vand i en skål, og rør gæren ud heri.
2. Tilsæt mel og salt, og ælt dejen lidt.
3. Tilsæt olien, og ælt dejen grundigt sammen, så den bliver blød og elastisk - ca 15 min.
4. Del dejen i to stykker og ælt dem til to boller.
5. Læg dejen på en melet plade og dæk til med film.
6. Sæt dejen på køl i 24 timer.
Dag 2:
1. Rul dejen tyndt ud til ca. 35 cm i diameter.
2. Top dine pizza med det du ønsker og bag dem i en forvarmet ovn ved 250 grader.
PIZZA MED KYLLINGEBRYST OG CHERRYTOMATER:
1. Tænd ovnen ved 200 grader.
2. Fordel kyllinge skiverne på pizzabunden.
3. Top med halve cherrytomater, sorte oliven og stykker af mozzarella.
4. Bag pizzaen i ovnen i ca 10 min. indtil osten er fin smeltet.
5. Top med frisk rucola og drys evt med lidt tørret chiliflager.
SERVERING
1. Servér pizzaen med det samme.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.