Pizza med kyllingebryst og gule cherrytomater

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Pizza med kyllingebryst og gule cherrytomater

  • 20 min.
  • 2 personer

Ingredienser

PIZZABUND
  • 2 ½ dl koldt vand
  • 10 g gær
  • 400 - 450 g tipo 00 mel
  • 10 g salt
  • ½ dl olivenolie
PIZZA
  • 1 god pizzabund med tomatsauce eller bag dine egne bunde
  • 8-10 skiver Den Grønne Slagter sandwichskiver kyllingebryst
  • 8 gule cherrytomater, skåret i halve
  • 85 g sorte oliven, uden sten og halveret
  • 1 stk frisk mozzarella
  • En god håndfuld rucola, skyllet
  • Tørret chili fra kværn
Print opskrift

Fremgangsmåde

PIZZABUND: 

1 døgn, 2 stk bunde

Dag 1: Hæld det kolde vand i en skål, og rør gæren ud heri.
Tilsæt mel og salt, og ælt dejen lidt. Tilsæt olien, og ælt dejen grundigt sammen, så den bliver blød og elastisk - ca 15 min.
Del dejen i to stykker og ælt dem til to boller. Læg dejen på en melet plade og dæk til med film.
Sæt dejen på køl i 24 timer.

Dag 2: Rul dejen tyndt ud til ca 35 cm i diameter.
Top dine pizza med det du ønsker og bag dem i en forvarmet ovn ved 250 grader.

PIZZA MED KYLLINGEBRYST OG CHERRYTOMATER: 

Tænd ovnen ved 200 grader.
Fordel kyllinge skiverne på pizzabunden.
Top med halve cherrytomater, sorte oliven og stykker af mozzarella.
Bag pizzaen i ovnen i ca 10 min indtil osten er fin smeltet.
Top med frisk rucola og drys evt med lidt tørret chiliflager.

Servér pizzaen med det samme.

Sandwich Kyllingebryst (2)

Sandwich Kyllingebryst

Klassisk

Hvem kan ikke spise en lille, lækker skive kyllingebryst, som er så let, at den nemt kunne flyve væk. Vi har krydret skiverne med et lille strejf af hvidløg så de passer perfekt i sandwich, i salater, på brød eller i en wrap.
Det klassiske kyllingebryst fra Den Grønne Slagter indeholder kun 1,5 % fedt og er naturlig rig på protein med hele 21 g pr. 100 g. Naturligvis Nøglehulsmærket og uden fosfat.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted. Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan. Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.