Kalkunbacon i ovn

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Kalkunbacon i ovn

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

Er du i tvivl om, hvordan du skal stege vores klassiske kalkunbacon? Her i guiden viser vi dig, hvordan baconen skal steges for at få det bedste resultat – uanset om du foretrækker at tilberede din kalkunbacon i ovn, i airfryeren eller på panden.

 


Sådan tilbereder du retten

Sådan steger du kalkunbacon

I ovn

  1. Forvarm din ovn til 200-225 grader.
  2. Kalkunbacon ligges på en bageplade med bagepapir.
  3. Bages i ca. 15-17 minutter.
  4. Kalkunbaconen er færdig, når den bobler lidt op og bliver gylden

På pande

  1. Hæld lidt olie på panden og tænd på høj varme.
  2. Læg kalkunbaconen på panden.
  3. Hold øje med kalkunbaconen.
  4. Vend kalkunbacon flere gange indtil det er sprødt og gyldent (ca. 2-4 minutter på hver side).

Airfryer

  1. Steg kalkunbacon i 10 minutter ved 200 grader i airfryer.

Se hele vores guide i videoen

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱