
Hamburgerryg med æble og confiteret græskar
- 1 t. 0 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 kg græskar
- 1 æble
- 4 dl æblemost
- 1 spsk. peberkorn
- 1 tsk. hvidvinseddike
- 1 tsk. frisk oregano eller persille
- 4 skiver groft rugbrød
- 8 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
- 1 tsk. salt
Sådan tilbereder du retten
CONFITERET GRÆSKAR
1. Fjern skal og kerner fra græskar, og skær det i store stykker.
2. Skræl æblet, skær i kvarte og fjern kernehus.
3. Skær i gode bidder.
4. Læg græskar og æbler over i et fad, og hæld æblemost ved til det dækker nogenlunde.
5. Tilsæt peberkorn.
6. Sæt fadet i ovnen i ca. 45 minutter ved 180 °C. Kig nu og da efter, om der er væske i fadet. Hvis ikke, så tilsæt lidt mere æblemost, så bunden af fadet er dækket.
7. Når græskar og æbler er tilpas møre, så smag til med eddike, lidt salt og frisk oregano.
8. Gem på rene, skoldede glas i køleskabet.
SERVERING
1. Brug de confiterede græskar som lækker topping til Den Grønne Slagter Hamburgerryg på groft brød.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.