Hamburgerryg med æble og confiteret græskar

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hamburgerryg med æble og confiteret græskar

  • 1 t. 0 min.
  • 4 personer

Ingredienser

  • 1 kg Græskar
  • 1 Æble
  • 4 dl Æblemost
  • 1 spsk. Peberkorn
  • 1 tsk. Hvidvinseddike
  • 1 tsk. Frisk oregano eller persille
  • 4 skiver Groft rugbrød
  • 8 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
  • 1 tsk. Salt
Print opskrift

Opgradér din rugbrødsmad med denne variant med velsmagende hamburgerryg, æble og confiteret græskar. Den vil med garanti smage af lidt ekstra. 

Velbekomme!


Sådan tilbereder du retten

CONFITERET GRÆSKAR

1. Fjern skal og kerner fra græskar, og skær det i store stykker.

2. Skræl æblet, skær i kvarte og fjern kernehus.

3. Skær i gode bidder.

4. Læg græskar og æbler over i et fad, og hæld æblemost ved til det dækker nogenlunde.

5. Tilsæt peberkorn. 

6. Sæt fadet i ovnen i ca. 45 minutter ved 180 °C. Kig nu og da efter, om der er væske i fadet. Hvis ikke, så tilsæt lidt mere æblemost, så bunden af fadet er dækket.

7. Når græskar og æbler er tilpas møre, så smag til med eddike, lidt salt og frisk oregano.

8. Gem på rene, skoldede glas i køleskabet.

 

SERVERING

1. Brug de confiterede græskar som lækker topping til Den Grønne Slagter Hamburgerryg på groft brød.

Hamburgerryg

Hamburgerryg

Røget over bøgeflis

Hamburgerryg fra Den Grønne Slagter smager af mere og har et minimum af tilsætningsstoffer. Til en god hamburgerryg skal du bruge et reelt stykke svinefilet. Hamburgerryg fra Den Grønne Slagter er ingen undtagelse. Vi nøjes ikke med at koge den. Vi røger den, så du får den originale smag. Herefter skærer vi den i passende tynde skiver, så den er klar til både små og store ganer.

Flere opskrifter fra Den Grønne Slagter

Pita med kalkunbryst

syltet grøntsager og haydari

Rugbrødssandwich med grov selleri slaw og rullepølse

Rugbrød med baconpostej

med tomat og frisk peberrod

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.