
Grønkålssalat med hamburgerryg, figen og granatæble
- 35 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 2 dl røde Linser
- 2 tsk. olivenolie
- 4 stænger frisk grønkål
- 1 granatæble
- 6 friske eller tørrede figner
- 4 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
- Salt
Sådan tilbereder du retten
Kog linserne efter anvisning på pakken. Skær stængerne af grønkålen og snit i fine stimler.
”Kram” grønkålen let sammen med olie, salt og peber.
Bank granatæblekernerne ud og rens for de hvide hinder. Skær fignerne i tern eller både.
Vend salaten sammen og anret Den Grønne Slagter Hamburgerryg ovenpå.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.