Grønkålssalat med hamburgerryg, figen og granatæble

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Grønkålssalat med hamburgerryg, figen og granatæble

  • 35 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 2 dl Røde Linser
  • 2 tsk. Olivenolie
  • 4 stænger Frisk grønkål
  • 1 Granatæble
  • 6 Friske eller tørrede figner
  • 4 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
  • Bordsalt
Print opskrift

Grønkålssalat smager godt og tilfører en masse farve til frokostbordet. Vi har her sammensat en sund grønkålssalat med granatæble, figen og hamburgerryg.

 


Sådan tilbereder du retten

Kog linserne efter anvisning på pakken. Skær stængerne af grønkålen og snit i fine stimler.

”Kram” grønkålen let sammen med olie, salt og peber.

Bank granatæblekernerne ud og rens for de hvide hinder. Skær fignerne i tern eller både.

Vend salaten sammen og anret Den Grønne Slagter Hamburgerryg ovenpå.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.