Club Sandwich med Veggie Skiver og vegetarisk kylling

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Club Sandwich med Veggie Skiver og vegetarisk kylling

  • 25 min.
  • 2 personer

Ingredienser

KYLLING OG VEGGIE SKIVER
  • 1 pk. (ca. 180 g) plantebaseret kylling - fx ChickFree
  • 6 skiver Den Grønne Slagter Veggie Skiver
HVIDLØGSMAYONNAISE
  • 1 fed hvidløg
  • 4 spsk. mayonnaise, evt. i en lettere udgave
CLUB SANDWICH
  • 6 cherrytomater
  • 4 skiver godt brød
  • 1 lille salathoved
  • 1 avocado
  • Olie til stegning
  • Salt
  • Peber
Print opskrift

Denne vegetariske version af en Club Sandwich giver dig med vores Veggie Skiver, en sprød og smagfuld sandwich. Tag den med til frokost og eller nyd til aftensmaden.

Læs mere om tilberedning af Veggie Skiver og mest stillede spørgsmål her

 


Sådan tilbereder du retten

KYLLING OG VEGGIE SKIVER

Tilbered den plantebaserede kylling som skrevet på pakken.

Veggie Skiver på en varm pande med smagsneutral olie i 2-3 minutter på hver side, til skiverne er blevet gyldne og sprøde.

Tag dem af varmen og skær hver skive i 4-5 grove stykker.

HVIDLØGSMAYONNAISE

Pres hvidløget og rør den sammen med mayonnaise. Smag til med salt og peber.

CLUB SANDWICH

Skær cherrytomaterne i halve, skyl salaten og pluk store blade af salaten.

Del avocadoerne på langs og fjern stenen.

Tag kødet ud i ét stykke med en ske og skær de halverede avocadoer i tykke skiver.

Pensl brødskiverne med lidt olie og steg dem sprøde i et par minutter på en pande eller en grillpande.

Smør hver brødskive med en spsk. hvidløgsmayonnaise og placér to skiver brød på hver sin tallerken med mayonnaisesiden op ad.

Fyld sandwichen med salat, tomat, avocado, den plantebaserede kylling og Veggie Skiver.

Top sandwicherne med den sidste brødskive og servér straks.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.