
Tatar sauce
Ingredienser
- 1 dl god mayonnaise
- 1 dl creme fraiche 18 %
- 2 spsk. kapers, finthakket
- 3 spsk. cornichons finthakket
- 1 spsk. skalotteløg, finthakket
- ½ tsk. dijon sennep
- 1 tsk. Øko citronskal og saft
- 1 dl krydderurter, persille, purløg, kørvel
- ½ tsk. sort peber
Sådan tilbereder du retten
1. Rør alle ingredienser sammen, smag til med salt og peber.
2. Lad den gerne stå og trække smag på køl.
Appetit på mere? Se flere lidt grønnere opskrifter
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.