Vegetarmadpakke: Smørrebrød med veggie pålæg

(1 vurderinger) Min vurdering: 0

Vegetarmadpakke: Smørrebrød med veggie pålæg

  • 10 min.
  • 1 person

Ingredienser

Print opskrift

Vegetarisk smørrebrød med veggie pålæg og mayo

Er tiden knap, men skal smagsoplevelsen stadig være i top, så er vores opskrift på smørrebrød med veggie pålæg det perfekte valg. På bare 10 minutter kan du kreere en lækker frokost, der vil glæde dine smagsløg og mætte din sult.

I denne lækre opskrift til vegetarmadpakken kombinerer vi saftige og smagfulde ingredienser; veggie pålæg med peberfrugt, ristede løg og forfriskende agurkesalat. Disse lækre smagsnuancer samles på rugbrød, der er smurt med en blanding af cremet mayonnaise og velsmagende remoulade. 

Når alt er lagt sammen, topper du smørrebrødet med en håndfuld frisésalat og friske urter som karse eller kørvel. Resultatet er en æstetisk og velsmagende ret til madpakken. 

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Smør rugbrødsskiverne med et tyndt lag mayonnaise.
  2. Kom salat, veggie pålæg, remoulade, ristet løg og agurkesalat ovenpå.
  3. Pynt af med karse eller kørvel.
  4. Velbekomme!

 


Tips

Glæd ganen med hjemmelavet remoulade 

Vil du tilføje en ekstra dimension til din smørrebrødsmadpakke? Prøv vores opskrift på en hjemmelavet remoulade, der vil tage din madoplevelse til nye højder. Den fyldige og smagfulde remoulade bringer en unik karakter til dit veggie pålæg og skaber en perfekt balance af teksturer og smagsoplevelser. 

Tilføj ristede løg og forfriskende agurkesalat, så fuldendes retten med en spændende kombination af knas og syrlighed. 

Se opskriften på hjemmelavet remoulade

Næringsindhold i opskriften

  Næringsindhold pr. 100 g Næringsindhold pr. person i opskriften
Total antal gram 100 312
Energi (kcal) 218 682
Energi (kJ) 913 2854
Fedt (g) 14.2 44
- heraf mættede fedtsyrer (g) 1.8 5.5
Kulhydrater (g) 20 62
- heraf sukkerarter (g) 1.8 6
Kostfibre (g) 2.6 8.1
Protein (g) 4 13
Salt (g) 1.6 4.9
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) 
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱