
Hamburgerryg på fladbrødmed ærtepuré, grillet broccoli og syltet majroe
- 20 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 16 skiver Den Grønne Slagter Hamburgerryg
- 4 stk. delpane klassisk græsk fladbrød
- 300 g broccoli skåret i skiver
- 1 spsk. oliven olie
- Salt og kværnet peber
- 150 g syltede majroer, fra din etniske købmand
- 1 grofthakket løg
- 1 fed hvidløg
- 1 dl vand
- 800 g optøede ærter
- 1½ dl creme fraiche 18%
- 1 dl hakket frisk mynte
- Salt og kværnet peber
- Ærteskud
Sådan tilbereder du retten
ÆRTEPURÈ
1. Bring, løg, hvidløg og vand i kog i gryde under låg.
2. Lad det simre i ca. 2-3 min. under låg og lad efterfølgende blandingen køle lidt af.
3. Tilsæt ærter samt creme fraiche og blend med en stavblender til en passende konsistens - smag til med mynte samt salt og peber.
GRILLET BROCCOLI
1. Vend forsigtig broccoli med olie og grill dem på en grillpande ved høj varme, ca. 2-3 min de må gerne have bid.
SERVERING
1. Del fladbrødet i 4 trekanter hver.
2. Smør fladbrødet med ærtepuré. Fordel hamburgerryg, grillet broccoli og syltede majroer på fladbrødet. '
3. Pynt med ærteskud og server.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.