Glutenfri brød med veggie postej, syltede bolsjebeder og hvidløgsspirertoppet med Veggie Skiver

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Glutenfri brød med veggie postej, syltede bolsjebeder og hvidløgsspirertoppet med Veggie Skiver

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

Prøv vores glutenfri brød toppet med Veggie Skiver fra Den Grønne Slagter, syltede bolsjebeder og hvidløgsspirer. Perfekt som let frokost eller mættende snack.

Velbekomme!

Læs mere om tilberedning af Veggie Skiver og mest stillede spørgsmål her

 


Sådan tilbereder du retten

Rør æblecider eddike med sukker til sukkeret er opløst.

Snit tynde skiver af bolsjebeder på et mandolinjern. Vend bolsjebeder i eddikeblandingen.

Steg Veggie Skiver på en varm pande med smagsneutral olie i 2-3 minutter på hver side, til skiverne er blevet gyldne og sprøde. Halvér skiverne.

SERVERING

Kom 4 skiver glutenfri brød på et skærebræt. Fordel Den Grønne Slagter Veggie postej på hver stykke brød.

Dræn bolsjebeder fra eddiken. Pynt med skiver af syltet bolsjebede, ½ Veggie Skive og top med hvidløgsspirer.

 


Tips

Man kan også bruge en frisk rødbede i stedet for bolsjebeder.

Leder du efter sunde og grønne opskrifter? Så er du kommet til det rigtige sted.

Den Grønne Slagters opskrifter er lavet på de bedste råvarer, magert kød og så har vi skåret overflødigt fedt væk og tilført lidt ekstra grønt, hvor vi kan.

Det behøver dog ikke at være kedeligt af den grund. Vores opskrifter er stadig fyldt med velsmag.

Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer. Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise hele 8 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse.

Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt. Her kan du nøjes med 1,5% fedt og hele 21 g protein. Gå på opdagelse i vores opskriftsunivers og find endnu flere sunde og lidt grønnere opskrifter til både madpakken, frokosten og aftensmaden.