Glutenfri brød med veggie postej, syltede bolsjebeder og hvidløgsspirertoppet med Veggie Bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Glutenfri brød med veggie postej, syltede bolsjebeder og hvidløgsspirertoppet med Veggie Bacon

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

Prøv vores glutenfri brød toppet med Veggie Bacon fra Den Grønne Slagter, syltede bolsjebeder og hvidløgsspirer. Perfekt som let frokost eller mættende snack.

Velbekomme!

Læs mere om tilberedning af Veggie Bacon og mest stillede spørgsmål her

 


Sådan tilbereder du retten

Rør æblecider eddike med sukker til sukkeret er opløst.

Snit tynde skiver af bolsjebeder på et mandolinjern. Vend bolsjebeder i eddikeblandingen.

Steg Veggie Bacon på en varm pande med smagsneutral olie i 2-3 minutter på hver side, til skiverne er blevet gyldne og sprøde. Halvér skiverne.

SERVERING

Kom 4 skiver glutenfri brød på et skærebræt. Fordel Den Grønne Slagter Veggie postej på hver stykke brød.

Dræn bolsjebeder fra eddiken. Pynt med skiver af syltet bolsjebede, ½ Veggie Skive og top med hvidløgsspirer.

 


Tips

Man kan også bruge en frisk rødbede i stedet for bolsjebeder.

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱