
Glutenfri brød med Veggie Postej, syltede bolsjebeder og hvidløgsspirertoppet med veggie bacon
- 15 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 100 g Den Grønne Slagter Veggie Grøntsags Postej
- 2 skiver veggie bacon
- 4 skiver glutenfri brød
- 1 bolsjebede
- 2 spsk. æblecider eddike
- 1 spsk. sukker
- 1 dl lucernespirer
Sådan tilbereder du retten
- Rør æblecider eddike med sukker til sukkeret er opløst.
- Snit tynde skiver af bolsjebeder på et mandolinjern. Vend bolsjebeder i eddikeblandingen.
- Steg veggie bacon på en varm pande med smagsneutral olie i 2-3 minutter på hver side, til skiverne er blevet gyldne og sprøde. Halvér skiverne.
SERVERING
- Kom 4 skiver glutenfri brød på et skærebræt. Fordel Den Grønne Slagter Veggie postej på hver stykke brød.
- Dræn bolsjebeder fra eddiken. Pynt med skiver af syltet bolsjebede, ½ veggie bacon skive og top med hvidløgsspirer.
Tips
Man kan også bruge en frisk rødbede i stedet for bolsjebeder.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.