Glutenfri brød med Veggie Postej, syltede bolsjebeder og hvidløgsspirertoppet med veggie bacon

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Glutenfri brød med Veggie Postej, syltede bolsjebeder og hvidløgsspirertoppet med veggie bacon

  • 15 min.
  • 2 personer

Ingredienser

Print opskrift

Prøv denne opskrift på glutenfri brød toppet med Veggie Postej fra Den Grønen Slagter, veggie bacon, syltede bolsjebeder og hvidløgsspirer. Perfekt som let frokost eller mættende snack.

Velbekomme!

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Rør æblecider eddike med sukker til sukkeret er opløst.
  2. Snit tynde skiver af bolsjebeder på et mandolinjern. Vend bolsjebeder i eddikeblandingen.
  3. Steg veggie bacon på en varm pande med smagsneutral olie i 2-3 minutter på hver side, til skiverne er blevet gyldne og sprøde. Halvér skiverne.

SERVERING

  1. Kom 4 skiver glutenfri brød på et skærebræt. Fordel Den Grønne Slagter Veggie postej på hver stykke brød.
  2. Dræn bolsjebeder fra eddiken. Pynt med skiver af syltet bolsjebede, ½ veggie bacon skive og top med hvidløgsspirer.

 


Tips

Man kan også bruge en frisk rødbede i stedet for bolsjebeder.

Næringsindhold i opskriften

  Næringsindhold pr. 100 g Næringsindhold pr. person i opskriften
Total antal gram 100 194
Energi (kcal) 140 271
Energi (kJ) 585 1133
Fedt (g) 4.5 9
- heraf mættede fedtsyrer (g) 0.6 1.2
Kulhydrater (g) 19 38
- heraf sukkerarter (g) 6.5 13
Kostfibre (g) 2.6 5.0
Protein (g) 5 9
Salt (g) 0.7 1.4
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) 
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱