
Rugbrødsmad med Rullepølse og knuste ærter
- 25 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 8 skiver Den Grønne Slagter Rullepølse
- 4 skiver groft brød eller rugbrød
- 4 dl ærter - friske eller optøet fra frost
- 4 spsk. god olivenolie
- En god håndfuld hakkede basilikumsblade
- Saften fra en ½ citron
- Salt og peber
- En lille håndfuld ærteskud
- ½ rødløg snittet meget tyndt i skiver
- 2-4 cocktail tomater skåret i mundrette stykker
Sådan tilbereder du retten
Kom ærterne i en passende skål sammen med olivenolien, basilikum og citronsaften.
Knus ærterne nænsomt med en gaffel til en grov mos og smag til med salt og peber.
Fordel ærtemosen på brødet og top efterfølgende med Rullepølsen, ærteskud, rødløg og pynt til sidst med cocktailtomater.
Tips
Denne rugbrødsmad kan også laves med knuste kartofler i stedet for ærter.
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.