Tilberedning
Tilberedning af hvide asparges er ret nemt. Hvide asparges kræver dog, at du lige skræller dem, og knækker den nederste del af, før du kan tilberede dem.
Dampede hvide asparges
Den mest populære måde at tilberede hvide asparges er ved at dampe dem. Klargør dine asparges, og damp dem under låg med lidt smør og vand i ca. 5-6 minutter. Servér dem med hollandaisesauce.
Smørstegte hvide asparges
Hvide asparges kan også steges på panden. Smelt en spiseskefuld smør i en pande, og steg de hvide asparges i ca. 4 minutter på panden, indtil de er gyldne. Servér dem toppet med friske rejer og citronsaft.
Grillede hvide asparges
Ligesom sin grønne fætter, er hvide asparges lækre at grille. Forbered dem, og grill de hvide asparges 3-4 minutter på hver side. Servér dem med en god olivenolie og frisk timian.