Nemme pizzasnegle med kylling og bacon
- 30 min.
- 4 personer
Ingredienser
- 1 færdig pizzadejsrulle (ca. 400 g)
- 2 dl mozzarella
- 100 g Kyllingebryst fra Den Grønne Slagter
- 100 g Kalkunbacon fra Den Grønne Slagter
- 1 dl tomatsovs
- 1 tsk. tørret oregano
- 1 fed hvidløg
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. friskkværnet sort peber
Sådan tilbereder du retten
- Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
- Bland tomatsovs, tørret oregano, et revet fed hvidløg, salt og friskkværnet sort peber sammen.
- Rul den færdige pizzadejsrulle ud på en bageplade.
- Skær kalkun og kyllingepålæg i strimler.
- Smør tomatsovsen ud på pizzadejen, drys med kalkunstrimler, kyllingestrimler og mozzarella.
- Rul den ”lange” side sammen. Skær den aflange rullen i 10-12 stykker, og placér dem på en bageplade.
- Bag pizzasneglene i ovnen i ca. 12-15 minutter, indtil de er gyldne.
- Lad dem køle af på en bagerist.
- Servér pizzasneglene som en snack, en let frokost sammen med en stor salat, eller pak dem ned i madpakken.
- Velbekomme!
Tips
Tilføj et friskt twist med pesto
Giv pizzasneglene et friskt twist ved at skifte den klassiske tomatsovs ud med pesto. Det kan for eksempel være en klassisk grøn basilikumspesto, en rød pesto på peberfrugt eller en frisk grøn persillepesto.
Opskrift på grøn persillepesto
Gode idéer til snacks på farten
Når du er på farten, er pizzasnegle den perfekte snack. De er nemme at pakke ned i tasken og endnu nemmere at spise – og så kan du variere fyldet efter dine præferencer. Andre idéer til gode snacks på farten er minipizzaer og wraps.
Næringsindhold i opskriften |
||
Næringsindhold pr. 100 g | Næringsindhold pr. person i opskriften | |
Total antal gram | 100 | 228 |
Energi (kcal) | 207 | 471 |
Energi (kJ) | 864 | 1969 |
Fedt (g) | 7,0 | 16 |
- heraf mættede fedtsyrer (g) | 3,2 | 7,3 |
Kulhydrater (g) | 25 | 57 |
-heraf sukkerarter (g) | 1,4 | 3 |
Kostfibre (g) | 1,1 | 2,5 |
Protein (g) | 12 | 28 |
Salt (g) | 2,0 | 4,6 |
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme | ||
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) | ||
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten |
Appetit på mere? Se flere opskrifter her
Disse produkter kan du bruge i opskriften
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.