Hjemmelavet remoulade med pickles

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Hjemmelavet remoulade med pickles

  • 10 min.
  • 2 personer

Ingredienser

  • 4 spsk. pickles
  • 1 dl mayonnaise
  • 1 tsk. karry
  • 1 spsk. finthakket purløg
  • ½ tsk. salt
  • ½ tsk. friskkværnet sort peber
Print opskrift

En klassisk kold sauce på blot 10 minutter

Skab en autentisk smagsoplevelse med vores nemme opskrift på hjemmelavet remoulade. De små tern af pickles tilføjer en herlig struktur til den cremede blanding af mayo, karry og finthakkede purløg.

På bare 10 minutter og med blot en håndfuld ingredienser får du en forfriskende smagsoplevelse, der vil komplimentere mange retter – fra rugbrødsmadder og sandwiches til kartofler i ovnen.

 


Sådan tilbereder du retten

  1. Hak pickles fint i små tern. 
  2. Bland de hakkede pickles sammen med mayonnaise, karry og finhakket purløg. 
  3. Smag til med salt og friskkværnet sort peber. 
  4. Velbekomme!

 


Tips

Hjemmelavet remoulade som tilbehør

Nyd din hjemmelavede remoulade som det perfekte tilbehør til en sprødstegt fiskefilet, eller smør den på en rugbrødsmad med spegepølse. Så kan du tilføje en ekstra dimension af smag til dine yndlingsretter.

Flere opskrifter på rugbrødsmadder

 

Hvad er der i remoulade?

Remoulade er en kold sauce eller dressing med fransk oprindelse, som er lavet på en base af mayonnaise. For at give remouladen struktur og dens karakteristiske smag tilføjer man typisk hakkede kapers, ansjoser, gulerødder eller som i denne opskrift, pickles.

Lav også hjemmelavet aioli

Næringsindhold i opskriften

  Næringsindhold pr. 100 g Næringsindhold pr. person i opskriften
Total antal gram 100 71
Energi (kcal) 496 351
Energi (kJ) 2074 1467
Fedt (g) 53.3 38
- heraf mættede fedtsyrer (g) 4.6 3.3
Kulhydrater (g) 3 2
- heraf sukkerarter (g) 0.4 0
Kostfibre (g) 1.1 0.8
Protein (g) 1 1
Salt (g) 4.0 2.8
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) 
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱