Hjemmelavet remoulade med pickles
- 10 min.
- 2 personer
Ingredienser
- 4 spsk. pickles
- 1 dl mayonnaise
- 1 tsk. karry
- 1 spsk. finthakket purløg
- ½ tsk. salt
- ½ tsk. friskkværnet sort peber
Sådan tilbereder du retten
- Hak pickles fint i små tern.
- Bland de hakkede pickles sammen med mayonnaise, karry og finhakket purløg.
- Smag til med salt og friskkværnet sort peber.
- Velbekomme!
Tips
Hjemmelavet remoulade som tilbehør
Nyd din hjemmelavede remoulade som det perfekte tilbehør til en sprødstegt fiskefilet, eller smør den på en rugbrødsmad med spegepølse. Så kan du tilføje en ekstra dimension af smag til dine yndlingsretter.
Flere opskrifter på rugbrødsmadder
Hvad er der i remoulade?
Remoulade er en kold sauce eller dressing med fransk oprindelse, som er lavet på en base af mayonnaise. For at give remouladen struktur og dens karakteristiske smag tilføjer man typisk hakkede kapers, ansjoser, gulerødder eller som i denne opskrift, pickles.
Næringsindhold i opskriften |
||
Næringsindhold pr. 100 g | Næringsindhold pr. person i opskriften | |
Total antal gram | 100 | 71 |
Energi (kcal) | 496 | 351 |
Energi (kJ) | 2074 | 1467 |
Fedt (g) | 53.3 | 38 |
- heraf mættede fedtsyrer (g) | 4.6 | 3.3 |
Kulhydrater (g) | 3 | 2 |
- heraf sukkerarter (g) | 0.4 | 0 |
Kostfibre (g) | 1.1 | 0.8 |
Protein (g) | 1 | 1 |
Salt (g) | 4.0 | 2.8 |
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme | ||
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) | ||
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten |
Appetit på mere? Se mere tilbehør her
Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?
Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.
Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.