Rugbrød med Veggie Grøntsags Postej, figner og valnødder

(0 vurderinger) Min vurdering: 0

Rugbrød med Veggie Grøntsags Postej, figner og valnødder

  • 10 min.
  • 4 personer

Ingredienser

Print opskrift

Sådan tilbereder du retten

  1. Smør dine rugbrødsskiver med Veggie Grøntsags Postej.
  2. Skær figner i både.

Servering:

  1. Pynt rugbrøden af med salat, figner, ristede valnødder og skovsyre.


Tips

Passer perfekt i madkassen! Server gerne med en snack agurk og nektariner.

Du kan også skifte fignerne ud til cornichoner, hvis du bedre kan lide syrlig tilbehør til din veggie postej.

Næringsindhold i opskriften

  Næringsindhold pr. 100 g Næringsindhold pr. person i opskriften
Total antal gram 100 81
Energi (kcal) 156 126
Energi (kJ) 651 529
Fedt (g) 6,1 5
 - heraf mættede fedtsyrer (g) 0,6 0,5
Kulhydrater (g) 22 18
 -heraf sukkerarter (g) 4,5 4
Kostfibre (g) 4,4 3,6
Protein (g) 6 5
Salt (g) 0,7 0,6
*Dette er estimerede næringsværdier, som kan variere afhængigt af de ingredienser, du bruger derhjemme
**Størstedelen af ingrediensernes næringsværdi er hentet fra Frida-databasen (Danmark) og FNDDS-databasen (USA) 
***De ingredienser, hvor fedtprocenten ikke er angivet, kan tilføje variationer i disse næringsværdier. De mest almindelige her er: Mælk (0,5%), fløde (9%) og yoghurt (0,1%), medmindre andet er angivet i ingredienslisten

Leder du efter inspiration og smagfulde opskrifter?

 

Så gå på opdagelse i vores opskriftsunivers, hvor du finder tips og inspiration til både madpakken, frokosten og aftensmaden. Du kan fx lave en wrap med rullepølse, kål og spirer.

Hvis du laver den med Den Grønne Slagters rullepølse, kan du faktisk spise ca. 7 stykker før du får samme mængde fedt som i én skive almindelig rullepølse. Du kan også lave et æggenet med kyllingebryst og grønt.

 

Vi håber det giver dig lyst til at leve lidt sundere🌱