Jægerpølse i rugbolle med æble & agurk

Jægerpølse i rugbolle med æble & agurk

  • 15 min.
  • 1 person

Ingredienser

  • 3 skiver Den Grønne Slagter Jægerpølse
  • 1 Rugbolle
  • 2 Salatblade
  • 0,25 Agurk i skiver
  • 0,5 Æble i skiver
  • 1 tsk. Citronsaft
YOGHURTDRESSING
  • 1 spsk. Græsk yoghurt
  • 0,5 tsk. Dijonsennep
  • 0,5 spsk. Citronsaft
  • 1 fed Presset hvidløg
  • 0,25 Agurk
  • Salt

Fremgangsmåde

Rør yoghurt med sennep, citronsaft og hvidløg.

Riv agurken på den grove side af rivejernet.

Kom den i en si og pres så meget væde fra den som muligt.

Rør den i dressingen og smag til med salt.

Flæk bollen og læg et salatblad i.

Fyld agukedressing i og top med agurkeskiver, Den Grønne Slagter Jægerpølse og skiver af æble, dryppet med en smule citron.

Klap sammen og nyd.

Frilandsgris Jægerpølse

FRILANDSGRIS® Jægerpølse

Med hvidløg og purløg

Den Grønne Slagter FRILANDSGRIS® er let og lækkert pålæg lavet af kød fra danske frilandsgrise.
Jægerpølsen som du kender den fra Den Grønne Slagter – nu bare med krølle på halen. Jægerpølsen har en skøn smag af purløg og hvidløg som både små og store jægere kan lide. Fedtet i jægerpølsen har vi erstattet med pastinak for en afrundet smag og et reduceret fedtindhold.
Den Grønne Slagter byder som altid på masser af smag, lavt fedtindhold og minimum af tilsætningsstoffer.