VIND LUKSUS SPAOPHOLD FOR 2 PERSONER 


Indtast dit mobilnummer i feltet, så vi kan kontakte dig hvis du er den heldige vinder. Du får besked med det samme om du har vundet.

Held & lykke! 

 

Vindersplash.png

Vi udtrækker en heldig vinder i januar, i februar og i marts. 

Du kan finde forskellige koder på vores produkter med VIND mærket på forsiden.

Konkurrencebetingelser

Vær med i Den Grønne Slagters konkurrence om 3 styk gavekort til et luksus wellness ophold for 2 personer. Vi udtrækker en tilfældig vinder i januar, en i februar og en i marts.

Du deltager ved at sende en sms med en konkurrencekode til 1204. Du kan deltage en gang pr. dag pr. kode. Det koster almindelig sms takst at deltage. Du kan finde forskellige koder på vores forskellige produkter, der bærer VIND symbolet på forsiden. Hvis du ikke ønsker at købe et produkt for at få en kode, kan du benytte denne kode for at deltage i konkurrencen: DGS KL49.

Når du har sendt en korrekt konkurrencekode modtager du et link via sms. Følg linket og indtast dit telefonnummer for at deltage. Du får straks besked, hvis du er den heldige vinder.

Vinderen udtrækkes tilfældigt og får direkte besked og bliver bedt om at oplyse navn, adresse og telefonnummer, der skal bruges til postforsendelse af præmien. 

Såfremt vinderen ikke vender tilbage indenfor 7 dage efter denne henvendelse, forbeholder vi os ret til at trække en ny vinder. Vinderne får et gavekortet til et luksus spaophold for 2 personer sammen med en vejledning til, hvordan gavekortet indløses. Gavekortet er gyldig til august 2019.

Hver måneds vinder offentliggøres efter månedens udgang med navn og by på Den Grønne Slagters hjemmeside og Instagram.

Gavekortet har en værdi af 3.190 DKK. Samlet præmiesum: 9.570 DKK. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter.

Konkurrencen løber fra d. 1/1 2018 til d. 1/4 2018.

Ansatte ved Tulip Food Company kan ikke deltage. Ved mistanke om snyd forbeholder vi os ret til at udelukke deltageren fra konkurrencen.

Carrot-Vegetable-PNG.png