
Veggie Tandoori fra Den Grønne Slagter er til dig der ønsker et plantebaseret og nemmere aftensmåltid.
Den indisk inspirerede ret er fyldt med varme krydderier og tager ca. 5 minutter at varme op på en pande.
Du kan tilføje 1 dl kokosmælk under tilberedningen for en ekstra cremet konsistens – velbekomme.
Ingredienser: Kogte kikærter (vand, kikærter) 16 %, broccoli, savoy kål, peberfrugt, vand, rødløg, ærteprotein 5 %, rapsolie, favabønne protein, krydderier (herunder chili,
ingefær), salt, sukker, løg, hvidløg, paprikaekstrakt.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 428kJ / 102 kcal | |
Fedt | 4,1 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 0,4 g | |
Kulhydrater | 8,1 g | |
- heraf sukkerarter | 3,2 g | |
Protein | 6,4 g | |
Salt | 1,0 g |