
Den Grønne Slagter Veggie Bacon er et vegetarisk alternativ til bacon, som er 100% plantebaseret, lavet på ærte- og kartoffelprotein og røget over bøgeflis. Anvend skiverne som smagsgiver i salater, sandwich og pastaretter.
Ingredienser: Vand, solsikkeolie, ærteprotein (5%), fortykningsmiddel (forarbejdet eucheuma-tang), fortykningsmiddel (methylcellulose), kartoffelprotein (3%), surhedsregulerende middel (kaliumlactat, natriumacetater, citronsyre), ærtestivelse, salt, røget salt (maltodextrin, salt, røg), majsstivelse, fortykningsmiddel (xanthangummi), radisekoncentrat, druesukker, stabilisator (natriumacetater), fortykningsmiddel (konjac), citrusfiber, gærekstrakt, krydderier, krydderiekstrakt, aroma, farvestof (blandede carotener), starterkultur.
Næringsindhold pr. 100 g | ||
---|---|---|
Energi | 720kJ / 174 kcal | |
Fedt | 13 g | |
- heraf mættede fedtsyrer | 1,5 g | |
Kulhydrater | 5,0 g | |
- heraf sukkerarter | 0,6 g | |
Protein | 6,3 g | |
Salt | 3,1 g |
Sådan steger du Veggie Bacon
Den Grønne Slagter Veggie Bacon bør, i modsætning til almindelig bacon, altid steges på pande med olie. Sådan får du det bedste og mest sprøde resultat: Steg Veggie Bacon i ca. 3 minutter på hver side, eller indtil skiverne er gyldne og sprøde.
Find opskrifter med Veggie Bacon og de mest stillede spørgsmål om produktet her
